Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

KSBÜ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ SAĞLIK TURİZM BELGESİ ALARAK KALİTESİNİ TESCİL ETTİRDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi, gerekli denetimlerden geçip, Sağlık Bakanlığı tarafından verilen Sağlık Turizm Belgesi’ni alarak bir başarıya daha imza attı.
Konuyla ilgili KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Berceste Güler şunları söyledi: “Türkiye dünyada sağlık turizmi açısından artık önemli bir destinasyon noktası haline geldi. Fiyat avantajının yanı sıra yüksek kalitede sağlık tesislerinde, dünya standartlarında sağlık hizmeti sunarak da rekabet edebiliyoruz. Diş tedavileri açısından da çok tercih edilen bir ülkeyiz. Yurt dışında bu tedaviler hem çok pahalı hem de hastalar tedavileri için uzun süreler beklemek zorunda kalıyorlar. Bu nedenle tedavileri için Türkiye’ye gelen hastalar tedavi süreçlerinde üzerine bir de tatil yapmayı tercih ediyorlar. Sağlık turizmi yapan şirketlerin diş tedavileri ile birlikte çeşitli turizm faaliyetlerini de görüyoruz. Buradan yola çıkarak Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu bizlere sağlık turizmi konusunda bir hedef koymuştu.

Şu anda merkezimizde modern cihaz ve donanımlı 71 ünite ile 8 uzmanlık alanında 3. basamak sağlık hizmeti veriyoruz. Dijital tasarım ünitemiz ve yeni açacağımız diş protez üretim laboratuvarımız merkezimizi ayrıcalıklı kılan birimlerimiz. Bütün bunların sonucunda ilk yılımızın sonunda Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından yapılan ilk kalite denetiminde kaliteli hizmetimizi belgelendirmiştik. Şimdi ise bir adım sonrası olan Sağlık turizmi belgesini de alarak Ege Üniversitesi ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesinden sonra ülkemizde bu belgeye sahip 3. üniversite olmayı başardık. Bu belge ile Kütahya’nın termal yöndeki zenginliğini ön plana çıkararak ülkemizde ve Diş Hekimliği Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimizde tedavi almak isteyen sağlık turistlerinin tedavileri kalite ve dünya standartlarına uygun olarak gerçekleştirilecek hem Diş Hekimliği Fakültemiz hem üniversitemiz hem de Kütahya’mız için bir prestij ve tanıtım kaynağı olacaktır.
. Hastane yönetimi olarak KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimizin Uluslararası Sağlık Turizmi yetki belgesi aldığını ve KSBÜ vizyonu ile ilimize katkı sağlayacak olmaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu saygıyla kamuoyu ile paylaşmak isteriz.”

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.