Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KRAL SUSTU,İKİ PUAN UÇTU

Maçın 42. dakikası o ana kadar neredeyse sahasından çıkamamış,Bozuyük Vitraspor,ceza alanımızın dışından bir serbest atış kazandı.Topun başına geçen Serkan Çelik,belki de hayatının vuruşunu yaptı ve geriye düştük ilk yarıda 0-1.Erman Balaban çıkarabilir miydi bu topu,bizce zor hem iyi vurdu Serkan,hem top iyi yere gitti.

Bunun dışında oyunun kontrolu tamamen T.Linyitsporun elinde.Bizce özellikle sol tarafımızdan Emre Çölgeçen’in desteği ile olgun ataklar geliştirdik.Emre-İbrahim Zeytin,Emre-Zeytin-Cengizhan iş birliği ile geliştirdiğimiz ataklar sonuçsuz kaldı.Cengizhan ve Şahin Gizlenci,sağ ve sol kanadı değişik kullandılar sürekli.Top sevmedi T.Linyitsporu,attığımız şutlar,ya dışarı gitti ya defanstan ya kaleciden döndü.Ve daha 7. dakikada Bozuyük Vitraspor altı pası içinde,kaptan Fatih Yılmaz’ların indirilmesi de penaltının babasıydı bize göre.

10 aralık linyit zeytin emre

İkinci yarıya,Cengizhan Gündüz’ün yerine Sinan Bozkır’la başladı Sarıgöl.Kanat da oynayan bir adam yerine,başka bir kanat adamının girmesi,oyun planında bir değişiklik olmadığının göstergesidir tabi.Gene ilk yarı da olduğu gibi oyunun hakimi T.Linyitspor,her şey var gol yok sadece.

10 aralık linyit meşe

Şimdi bakınız,teknik direktörümüz Erhan Sarıgöl için özellikle sosyal medyada yaygara koparanlara yanıt olabilecek konuyu yazalım.Dakika 67 orta sahamızın dinamosu Mehmet Meşe sakatlanıp çıkıyor.Sarıgöl onun yerine sağbeke,genç Melih Çırak’ı alıp,Bülent İnönü’yü,Meşenin yerine sürüyor.Neyi gösteriyor bu durum,kadro kısıtlılığını gösteriyor.Senin orta sahandan eksilen futbolcunun yerine,aynı işi yapabilecek bir futbolcun yok kulübede.Yani Sarıgöl’ün elinde Messi var da oyuna sürmüyor mu?

10 aralık linyit dursun

Her neyse dediğimiz gibi bu yarıda da oyuna hakimdik.Top T.Linyitsporu sevmedi,kale yerine hep dışarı gitti.Sinan Bozkır’ın beraberlik golü de züğürt tesellimiz oldu.Bu arada golümüzden az önce,ceza alanında İbrahim Zeytin’in yerde kalması da penaltıydı bize göre.Velhasılı kelam,kral Zeytin suskun kalınca,bizim iki puan uçtu gitti.

10 aralık vitra 17 54

Maçın hakemi pek de iyi sayılmazdı,rakibin sertliğine,sert futboluna göz yumdu.Bozuyük Vitraspordan,Hakan Aydemir ve Yücel Pamuk özellikle aşırı sert oynadılar.Hele de Hakan Aydemir,bizim Emre ve Cengizhan ve Adem ve Şahin’e kasıtlı diyebileceğimiz faulleri var.

10  aralık bünyamin

Her neyse tekrar umutlandığımız haftalarda bu beraberlik kötü oldu diyerek noktalayalım.Teknik heyeti ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz.Yazımızdan önce yazmayı planladığımız konulardan biri neredeyse aklımızdan çıkıyordu,ekleyelim.T.Linyitspora gönül veren engelli arkadaşlarımız var.Yarınlarda yağışlı havalarda işleri zor olacaktır.Maç izledikleri bölümün,üzerinin kapatılabilmesinde yarar var diye düşünüyoruz.

10 aralık engelliler

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.