1.amatör lig takımlarımızdan Ömerbeyspor,ilk hazırlık maçınıBursa süper amatör lig takımlarından İsaörensporla gerçekleştirdi.İnegöl’de yapıldı bu hazırlık maçı ve Ömerbeyspor,bu ilk maçını 7-4 kaybetti..Ömerbeyspor teknik direktörü İzzet Köktaş’ın düşünceleri:
Lige hazırlanmak adına ilk maçımızı deplasmanda yaptık.Elbette tam anlamıyla hazır değiliz,amacım takımımdaki eski ve yeni futbolcuların performansını görebilmekti.İlk maçımızı kaybetbemizin tabiki bir önemi yok,oynamış olduğumuz futboldan memnunum.Samimiyetle söyleyeyim maç öncesi dört gol atacağımız aklımdan geçmedi hiç.Attığımız gollerde gerçekten izleyenlere zevk veren futbol görüntüleriydi.Yediğimiz gollerde çok basitti açıkcası bence,lig maçlarımızda bu tip goller yememeliyiz.
Çalışmalarımızı sürdürürken,bir taraftan da hazırlık maçları yapmaya devam edeceğiz.Bu bağlamda 30 Ağustos Çarşamba günü gene de3plasmanda Dursunbeyspor ile bir hazırlık maçı yapacağız.