Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

KÖKTAŞ ÖMERBEYSPORLA DEVAM

Ömerbeyspor Tavşanlı amatör futbolunun önde gelen isimlerinden İzzet Köktaş’ı bırakmadı.Geçtiğimiz yıl 2. amatör lig şampiyonu olurken takımın sportif direktörlüğünü yapmıştı İzzet Köktaş.

2017-2018 sezonu için teknik direktör olarak devam edecek Köktaş.Bu konuda kulüp başkanı Mustafa Başalan ve yöneticiler ile tam bir mutabakata vardılar.

İzzet Köktaş’ın yeni sezon için düşünceleri şöyle özetlenebilir.

Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon,Ömerbeyspor 2.amatör ligde mücadele ederken,takımın sportif direktörlüğünü yapıyordum.Geçen yıl teknik direktörlüğümüzü yapan Burhan Sezer’in ayrılması ile,kulüp başkanı ve yöneticileri,teknik adamlık yapmam konusunda istekli ve ısrarcı oldular.Futbolun her kademesinin içinde olan biri olarak,Tavşanlı amatör futboluna katkılarımın devam etmesi adına bende görevi kabullendim.

Öncelikle teknik heyet olarak iyi bir ekip oluşturacağız.Bir yardımcı antrenör ve bir kaleci antrenörü arkadaşımızla birlikte çalışmak niyetindeyim.Bu konuda görüştüğüm genç kardeşlerim var,işimizde ciddi olacağız yani.

Ömerbeyspor olarak 1.amatör ligin yeni takımıyız.Elbette her teknik adam herhangi bir takıma başarılı olmak adına gelir.Bende ekip arkadaşlarımla birlikte,başarılı olmak adına gereken çalışmaları yapacağız.Ömerbeyspor olarak öncelikli olarak centilmenliktir,biz ilk olarak centilmen bir takım olacağız.Ki geçtiğimiz sezonda öyleydik,şampiyonluk yaşadığımızda,Ömerbeyspor sadece bir kırmızı kart gördü,o da çift sarı karttan.Dediğim gibi öncelikle centilmen,kendimize,rakiplerimize ve amatör futbol içerisindeki her kesime saygılı olacağız.

 

2 ağustos köktaş 112 ağustos ömerbey serhun2 ağustos ömerbey serhun 11

Tabi ki futbolda bütün takımların temel amacı şampiyon olabilmektir,ancak özellikle bu sezon biz şampiyonluktan öte şeyleri başarmak istiyoruz.İyi bir takım olabilmek kendi içinde,yönetici,teknik heyet,futbolcular,diğer bütün görevliler ve taraftarlar bir bütün olacağız.Sonrasında kendi taraftarlarımıza ve futbolseverlere,göze hoş gelen,seyir zevki olan bir futbol izletebilmek,öncelikli amacımız olacaktır.Futbolun doğru ilkelerini sahaya yansıtabildiğinizde,istenen başarının yakalanmaması için bir neden yoktur diye düşünüyorum.

Ömerbeysporun son transferinide duyurmuş olayım.3 Eylülspordan orta saha futbolcusu Ahmet Serhun Aydın’ıda Ömerbeyspora kazandırdık.Takımımıza yararlı olacağını düşünüyorum.Son olarak biliyorsunuz Avrupanın Yıldızları kampı vardı Abant’ta bende eğitmen olarak bu kamptaydım.Kendim içinde Türk futbolu içinde yararlı bir kamp olduğunu düşünüyorum bu kamp çalışmalarınında.

 

2 ağustos köktaş kamp2 ağustos köktaş kamp 11

2017-2018 futbol sezonunda,lig ayırmadan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum.Sakatlıksız,kazasız,belasız,kavgasız,gürültüsüz,bütün futbolseverlerin memnun olacağı güzel bir sezon olur inşallah.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.