Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KIZILCABÖLÜKSPOR VE TV 58 MESELESİ

Ziraat Türkiye kupasında Kütahyasporu eleyen Tavşanlı Linyitspor,bir üst tura geçti herkesin bildiği gibi.Gene herkesin bildiği gibi rakip bu kez Denizli takımı Kızılcabölükspor.TFF sayfasından biraz incelenirse pek de boş bir takım olmadığı anlaşılacaktır.Örneğin geçtiğimiz yıl Kütahyasporla aynı grupta yer almışlar,çoğu maçta aldıkları sonuçlar başarılı bize göre.Kütahyaspora ise diş geçirememişler diyeyim,her iki maçın sonucu da 2-2 olmuş.

Birde geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupasında gruplara kalma başarısını göstermiş.Trabzonspor,Atiker Konyaspor ve Gümüşanespor rakipleri.Gruptan çıkamamış bu doğal tabi.Gruplarda hiç galibiyet alamamış ama evinde Trabzonspor ve Gümüşhanesporla 1-1 berabere kalma başarısını göstermiş.Sözün özü kupada bu turda Tavşanlı Linyitsporun rakibi Kızılcabölükspor,dişli bir rakip diyebiliriz.Ancak ne derler,maç 90 dakika,top yuvarlak.Ve oynanmamış hiç bir maç,ne kazanılmış nede kaybedilmiştir.Kupa maçında Tavşanlı Linyitsporun favori olduğunu düşünüyoruz.Akılcı bir futbol ve muhteşem bir taraftar desteği ile bir üst tura çıkmak işten bile değildir.Hem teknik direkdörümüz Hasan Şengün gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz demişti.Bu nedenle de daha gidecek yolumuz var kupada diyoruz.

 

25 ağustos kızılcabölük 1125 ağustos kızılcabölük 12

Bir de şu TV 58 mevzu var,Uşak tan bir yayın yapan televizyon kanalı.Tavşanlı Linyitspor genel kaptanı Ali Ataş,takımının maçlarının naklen yayını konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardıklarını söyledi.Bakınız Tavşanlı Linyitsporun maçlarının TV den yayınlanması ve bunun sağlanması başarılı bir iştir.Genel kaptan Ali Ataş iyi bir iş başarmış olacaktır,bizede tebrik etmek düşer.Bakınız geçmişten kalan bir konuşmayı anlatayım Ataş’la aramızda.Mehmet Besler transferinin gündeme geleceği kulağımıza çalınmıştı.Hem de çok sınırlı kişilerin bildiği zaman Ali Ataş’la konuşurken,zor biraz halledebilirsen helal olsun derim demiştim.Abi göreceksin bak iş çok büyük ihtimalle tamam ama dillendirmeyelim böylesi daha iyi olur demişti.Gülmüştük belki biraz da göreceksin dedim abi demişti bu TV meseleside öyle.

 

25 ağustos kızılcabölük 1322 ağustos özcan 44

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.