Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KEREM CANBAZ BAĞLIKSPORDA BİR DENEYİMLİ İSİM

ALİ MERMER: Kerem merhaba önce kendini tanıtsan bana ve takipçilerimize. Ne zamandan beri futbol oynuyorsun, oynadığın takımlar vs vs.
KEREM CANBAZ:Merhaba herkese;
adım kerem, 2000 doğumluyum 22 yaşındayım.Tavşanlının yerlisiyim.3 erkek kardeşiz..
futbola ilk olarak 2011 de çukuöysporda alt yapı olarak başladım ilk lisansım çukurköysporda çıktı. Sonrasında 2015 de başköyspor’a geldim Burada 3 sene futbol oynadım 2018 e kadar.Ardından 2018 de 1. amatör de yer alan Ayvalıspor’la anlaştık. Sonra sırasıyla;
Dereboyu yağmurlu spor(2yıl)
Emet Gençlerbirliği Spor
Hanımçeşme Spor
Bağlıkspor .

ALİ MERMER: Peki ilk yarı sona erdi Bağlıkspor olarak kime düşme hattındasınız. Takımın adına ilk yarıyı nasıl değerlendirirsin?
KEREM CANBAZ:Şampiyonluk parolasıyla Başladığımız sezona Gürağaçspor a 5 gol atıp galip gelerek başladık. Ardından gelen Göbel maçında hem 3 oyuncumuzun kırmızı kartla oyun dışı kalması hem sakatlarımızla Cok eksik kaldık. bunlardan Bir taneside benim 3 Maç ceza aldım.
sonra arkasından gelen mağlubiyet serimiz bizi bu duruma getirdi. Ama biz tam kadro bu grupta yenemiyeceğimiz hiç bir takım olmadığını biliyoruz ve Ligin 2. yarısında toplanacak 18 puan var ve hepsine Talibiz. bunu başaracak Gücümüzde var.
ALİ MERMER: Senin performansın nasıldı yeterli süreyi aldın mı gollere katkın var mı?
KEREM CANBAZ:Ben Performansımdan memnunum Daha yukarıya çekebilirmiyim evet çekebilirim. Ama bu sezon ligin ilk yarısı bitti Ve ben kırmızı kart cezamdan dolayı 2 maça çıkabildim 3 maç ceza aldım. Ve benim oynadığım 2 maçı da kazandık.Bu sene hiç oynamadığım 10 numara mevkisinde oynuyorum O da kadro eksikliğimizden Genel olarak Santrafor olarak çıkarım sahaya Bu yüzden gollere Asist olarak topu ileri taşıyarak katkı veriyorum henüz hem 2 maça çıkmam hem de mevkimden dolayı golüm yok.
ALİ MERMER:İkinci yarı öyle görünüyor ki gurubu buzda kümede kalma adına üç takım arasında ciddi bir çekişme olacak. Nasıl geçer ikinci yarı?
KEREM CANBAZ:Bizim Aklımızda küme düşer miyiz , gibi birkorku asla yok. Çünkü bizim sezon başı hedefimiz şampiyonluktu Ve takımımız bunu yapabilecek güçteydi. Diğer takımlara bakarsak hepsine başarılar ama biz ligin 2. yarısında hiç birine kolay bir maç oynatmayacağız hedefim son ÜÇ değil,İlk üç bunu da yapacağız.
ALİ MERMER:Kerem çok uzatmayayım.. Eklemek istediğin her konuyu dinlerim ve başarılar şimdiden sana ve Bağlıkspora.
KEREM CANBAZ:Herşey için teşekkürler Ali amca sende bu amatörün renklerinden birisin . Eklemek istediğim konu şu Maçlara gönderilen hakemler tecrübesiz ve Ligimizin amatör lig olduğunun farkında değiller ve geneli ego tatmin etmeye çalışıyor sahada biraz daha futbol oynanmasına ve hoşgörülü olmaya dikkat etsinler. Bağlık spor olarak herkese başarılar dileriz Ligin ikinci yarısına futbolcudan başkana hepimiz hazırız Hedef her maç 3 puan Herkese iyi seyirler.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.