Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KENDİ ÇIKARIMIZ İÇİN YILDIRIMSPORU YENEBİLMELİYİZ

BAL ikinci yarı maçları başladı ve bu hafta ikinci yarının dördüncü ve genelde on yedinci maçları oynanacak.Tavşanlı Linyitspor ilk üç maçın ikisini deplasmanda oynadı ve kazandı.Ada stadında o günün lideri olan Belediye Kütahyaspor ile golsüz berabere kaldı.

Belediye Kütahysapor maçımıza sahadaki futboldan çok,tribün görüntülerimiz damga vurmuş ve maç ve futbolcularımız için düşüncelerimizi yazamamıştık.Öncelikle Belediye Kütahyaspor maçımız ile ilgili konuşalım.

Öncelikle yazılması gereken Belediye Kütahyaspor maçında onurlu bir futbol oynadığımız ve sahadan alnımızın akıyla ayrıldığımızdır.İkinci yarı itibarı ile antrenmanları izlemeyi bırakmış olmamış nedeniyle de yeni transferlerimizi de ilk kez izlemiştik.

Allah’ın bildiğini kuldan saklayacak değiliz,kalecimiz Cihan Bal konusunda ikircikliydik.Zaten bu düşüncelerimizi Fuat Gümüşay hoca ile de paylaşmıştık.Tasa etmenize gerek yok bildiğim tanıdığım futbolcudur iyi kalecidir demişti.Ki Bld. Kütahya maçında beğendik Cihan Bal’ı.Yer tutuşları iyi,arkadaşları ile uyumlu görüntü verdi.Ancak gene de üç maçta üç gol yediğini gözden kaçırmamak gerekir.

Forvet Furkan Yıldırım iyi bir performans gösteriyor,şimdiye kadar attığı üç golle de isabetli transfer olarak görünüyor.Ön libero Cemal Şener’de iyi futbolu ile göze çarpmıştı.Bizce Samet Aydın üç maçta bekleneni verememiş görünmekte.Golcü olarak santrafor alınan genç futbolcunun henüz golü yok.Zaten bizim izlediğimiz Bld.Kütahyaspor maçındaki Samet Aydın öyle ben golcüyüm diye durmuyor sahada.

Şimdi tribünde yaptıklarımız olmadı demiştik.Sağ olsunlar diyaloğumuz olan bütün genç taraftarlarımız bize sitem etmişlerdi.Peki sonuç ne oldu,kazandık mı,kaybettik mi,kar mı ettik zarar mı?Hem saha kapatma,hem seyircisiz maç hem de üç bin lira ceza.Yamman eyi etmişiz diyorsanız mesele yok.Biz keskin sirke küpüne zarar verdi diyerek geçelim.

Şimdi bizi tanıyanlar bilirler,Tavşanlı Linyitspor lige havlu attıktan sonra,bizim için en hayırlı olan Bld.Kütahyasporun şampiyon olmasıdır dedik.Bir kere onlar şampiyon olabilirseler,hiç olmazsa,bir birimize uzak olacağız.Kavga gürültü ortamından uzaklaşmış olacağız.Mavilerin şampiyon olması durumunda ligde otomatikman kalacağız.Aksi takdirde play-out maçı oynamak zorunda kalacağız.Kolay olmuyor o tür maçlar.Hatırlayın Seramikspor maçını,ölüp ölüp dirilmiştik.

Bütün bunlar dikkate alındığında,bazılarının da çenesini büzmek adına bu hafta Bozuyük’de oynayacağımız Yıldırımspor maçını kazanabilmeliyiz.Erdoğan Sarıuşak hoca ile deplasmanda yenmiştik.Gümüşay hoca da gene deplasmanda kazanmak zorunda.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.