Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KEMAL AKBABA T.LİNYİTSPORDA BİR FUTBOL USTASI

ALİ MERMER:Sevgili kaptan seni elbette tanıyoruz da öncelikle sen bana ve sporseverlere ve T.Linyitspor taraftarına kendini anlatabilir misin?

KEMAL AKBABA:Öncelikle bu sohbet için sana teşekkür ediyorum Ali abicim. Ben futbola Gençlerbirliğin de başladım. Futbolu çok seviyorum ve her zaman tüm sporcu kardeşlerime de söylediğim gibi futbolu hep işim mesleğim olarak gördüm. Sonra sırasıyla Samsunspor Beşiktaş Erzurumspor Kahramanmaraşspor gibi daha bir kaç büyük camianın formasını ve armasını gururla taşıdım.

Yapım itibari ile hangi branşta olursa olsun ya da hangi kategoride olursa olsun hep yarışmacı ve birinci olmayı felsefe edindim. Bu yüzden şampiyonluk olgusuna ayrı bir önem veririm. Ve bunun için her şeyi yaparım.

ALİ MERMER:Ve önce takımızın ilk hazırlık dönemini takım kaptanı olarak ve takımın en deneyimli isimi olarak nasıl değerlendirirsin?

KEMAL AKBABA:Hazırlık kampımız adı üstün de biz sporcuların tam bir hazırlanma dönemini kapsayan bir dönem. Ve biz bunu takım olarak hatta en gencinden en deneyimlisine kadar hepimiz çok yoğun ve çok tempolu geçirdik.

Bir kere hep söylediğim gibi teknik ekibimiz bizler için çok büyük bir şans. Onların tecrübeleri bilgileri bizler için çok önemliydi. Ve bunları da bizlere çok iyi aktardılar. Şu an takımımız gerek mental olarak gerek fiziki yapı olarak çok iyi durumda.

ALİ MERMER:Sonrasında ada stadında İnegölsporla hazırlık maçı gerçi oynamadın ama o önemli değil.Ve Afyon kampı ve hazırlık maçları nasıl geçti?

KEMAL AKBABA:Hazırlık maçları bizlerin fiziksel durumu ve takım içi uyumumuzu belirleme de en önemli kriterlerdi bize göre. Ve biz bu konular da çok iyi ve önemli geri dönüşler aldık. Tüm maçlar da sanki senelerdir beraber oynuyormuşuz gibi bir izlenim verdik birbirimize ve bu da işin sevindirici tarafıydı.

Eksiklerimizi gördük ve bunların üzerine çalıştık hocalarımızın sayesin de. Afyon da ki sahalar antrenman yapmak ve maç yapmak için elverişli olmasa da biz bu durumdan da zevk almaya çalıştık. En sevindirici olan yönü hiç bir kardeşimizin sakatlanmadan Tavşanlı’ya dönmesiydi.

ALİ MERMER:)İlk resmi maçımız Ziraat Türkiye kupasında rakip Isparta 32 spor.Dişli bir rakip gibi görünüyor.T.Linyitspor ne yapar ya da yapabilir kupada?

KEMAL AKBABA:Isparta spor maçını sabırsızlıkla bekliyoruz çünkü çok iyi hazırlandık. Rakibimize saygı duyuyoruz. İçer de bize dışarı da da tüm izleyenlere zevk verecek bir maç olarak düşünüyorum çünkü onların da bizim gibi hedefi olan bir takım olduğunu duydum.Taraftarımızın da desteğiyle maçtan galip gelmek istiyoruz.

ALİ MERMER:)Kaptan çok fazla uzatmayayım inşallah özlediğimiz başarılı günlerde daha çok konuşuruz.Senin ilave etmek istediğin her konuyu dinlerim tabi.Teşekkürler güzel ve keyifli sohbet için.

KEMAL AKBABA:Ben de bu keyifli sohbet için teşekkür ediyorum. Bizler Tavşanlı Linyitspor futbolcuları olarak tamamen hedefimize şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. İçer de bizler dışarda siz büyüklerimiz ve taraftarımızla beraber bu camiayı bu köklü kulübü tekrar hak ettiği yere eski günlere döndürmek için her şeyi yapacağız İNŞALLAH. Yeter ki birbirimize inanalım ve isteyelim. İyi çalışmalar Ali abicim.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.