Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KAZIM EMİRKAN YİĞİT BEYKÖYSPOR

ALİ MERMER: Emirhan merhaba önce kendini tanıtsan bana ve spor severlere. Futbola ne zaman başladın, hangi takımlarda oynadın, ne zamandan beri Beyköyspordasın?
K.EMİRKAN YİĞİT:Öncelikle Ali amcam bu nazik davetin için çok teşekkür ederim ben futbola 2011 senesinde çukurköysporda başladım sonrasında tavşanlı gençlik, akıncılar, ayvalıspor, başköyspor, Kütahya Yeşilayspor ve son olarak da beyköyspor da oynadım beyköysporda bi sezon şampiyon olmuştuk ve birde bu sezon forma giyiyorum.
ALİ MERMER: 1.amatörde ilk yarı bitti son maçınızı kazandınız Yaylacıkspor karşısında. Maç için neler söyleyebilirsiniz?
K.EMİRKAN YİĞİT:Maç bizim kontrolümüzde geçti genel olarak tatbiki zorlandığımız anlar oldu ama hak eden kazandı. Çok çalışmıştık bu maçı kazanmak için ve çabamız boşa çıkmadı. Bu maç bizim dönüm maçımız olacak ikinci yarıya çok iyi bir şekilde başlayacağız moralliyiz.

ALİ MERMER: İlk yarıyı 5.sırada tamamladınız, Bey köy spor takım olarak nasıldı?
K.EMİRKAN YİĞİT:Takım olarak aslında çok kaliteli isimler var ancak bir türlü istediğimiz oyunu oynayamadık ama dediğim gibi ikinci yarı çok farklı bir  Beyköyspor olacak. Daha çok çalışıp şampiyonluğa aday olmak istiyoruz.
ALİ MERMER:Emirhan senin performansın nasıldı peki? Kaç maç oynadın, gollere katkın var mı, yeterli süreyi aldınmı kadroda?
K.EMİRKAN YİĞİT:Kendi performansımı değerlendirecek olursak daha iyi olabilirim aslında ama pandemi de biraz kilo aldım ve bu oyun kaliteme yansıdı ister istemez.Ama kiloları vericez inşallah ve şimdikinden çok daha iyi performanslar ortaya koyacağım.
ALİ MERMER: İkinci yarı için neler söyleyebilirsiniz gurubunun ve Bey köy spor için?
K.EMİRKAN YİĞİT:İkinci yarı çok çekişmeli geçecek genel olarak takımlar iyi ancak çok çalışan kazanacak ve o biz olacağız inşallah.
ALİ MERMER:Emirhan benden bu kadar teşekkürler başarılar ikinci yarı için. Ve eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.
K.EMİRKAN YİĞİT:Ali amcam ben çok teşekkür ederim eklemek istediğim herhangi bir şey yok şimdilik.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.