Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KAZANMANIN KEYFİ HER ZAMAN BAŞKADIR

Ada stadında evimzde oynayacağımız Bozuyük Vitraspor maçı,kolay gibi görünen zor bir maçtı.Rakip bu maça kadar oynadığı dört maçın ikisini kazanmış,ikisinde de berabere kalmıştı.Bu sezon ilk yenilgilerini Tavşanlı Linyitspordan almış oldular.Geçtiğimiz sezon her iki maçta da berabere kalmıştık Bozuyük Vitraspor ile.Bu nedenle sahamızda kazandığımız galibiyeti önemsiyoruz.

Takımımızda teknik direktör sayın Erdoğan Sarıuşak kadro istikrarını sağlamış görünüyor.Tek değişiklik kırmızı kart cezalısı yerine,stoperde Ömercan Aslan’ın oynamaıydı.Aslında iyi bir defans hattına sahibiz bu sezon,gerek beklerimiz gerek stoperlerimiz,kim oynarsa oynasın pek fark etmiyor.

Maça kontrollu başlayıp özellikle ilk yarıda oyun üstünlüğünü elimizde tutan taraf olduk.Karşılığını 23 de Akbaba ve 35 de kaptan Soylu’nun golleri ile aldık.İlk yarıyı da bu gollerle 2-0 önde tamamladık.Zaten kaptan Hakan Soylu attığımız goller öncesi attığı iki şutla adeta gollerin haberini vermişti.İlk yarının uzatma dakikalarında Kemal Akbaba’nın pasında Uğur’un şutu da gol olabilirdi,defanstan kornere çıktı top.Korner atışında Şafak’ın kafa vuruşu da kalecinin ellerinde kaldı.Vitrasporun pozisyonu yok denilebilir ve yanlış olmaz.Zaten Bozuyük Vitraspor teknik direktörü de,alışılmışın dışında dakika 40 da iki oyuncu birden değiştirdi.

İkinci yarının ilk 10 dakikasında,Hakan Doğan’ın iki gol girişimi var.İlkinde kendisi soldan girip vurdu olmadı.İkincisinde,Suat ortadan harmanlayıp girdi,solda Hakan Doğan’a pasında onun şunu gene auta gitti.Atamayana atarlar derler,Bozuyük Vitra 58 de etkili atağında golü buldu Yücel Pamukla 2-1.

Hemen peşinden gelişen atağımızda,Kemal Akbaba’yı yaka paça indirdiler on sekiz içinde ve penaltı.Atışı gene Akbaba kullandı ve kaleci soluna gelen topu çıkarmayı başardı.Hem maçı kazandığımız için,hem ilk golü atan futbolcumuz olduğu için canın sağ olsun Akbaba diyoruz.Ama aklımızda yer etmiş olan bir düşünceyi yazmadan geçemeyeceğiz.Kendisine faul yapılarak,takımına penaltı kazandıran futbolcu,kullanmaz genellikle o penaltıyı.

Sonrasında,Bozuyük Vitraspordan Ömer Şeşen’in kullandığı serbest atış barajımızdan döndü.Sonrasında dakika 75 e kadar biz gol girişimlerinde bulunduk ama golü bulamadık gene bir türlü.68 de Uğur’un pasına kaptan Soylu’nun yerden şutu aut.70 de Hakan Doğan’ın solda Uğur’a pası onun vuruşu aut.Devamında Suat Ünal gene ortadan daldı,bu kez solda Akbaba’ya pas uygun pozisyonda şut aut.73 de Kemal Akbaba altı pasın köşeden Hakan Soylu’ya pas kaptan çok elverişli durumda atamadı bu kez.

Dakikalar 77 yi gösteriyor Bozuyük Vitrasporlu Oğuz Tavsamaz,bizim Suat Ünal’a çok sert faul yaptı.Ortalık gerildi,hakem sarı kartla geçiştirdi pozisyonu.Bu pozisyon sonrasında Suat bir kez daha ortadan girdi,solda Hakan Doğan’a pas,onun şutunu kaleci kornere attı.Maçın son on dakikasında ve uzatılan son beş dakikada rakip,baskılı oynadı gibi görünse de öyle net bir gol pozisyonu yakalayamadılar.

Kaptan Hakan Soylu’nun yerine Orhan Şenmemiş,Uğur Yalçın’ın yerine Sinan Bozkır ve Hakan Doğan’ın yerine Şahin Gizlenci oyuna dahil olan futbolcularımız oldular.Bütün futbolcularımızı tebrik ediyoruz,bizim gözlemlediğimiz kadarı ile hiç biri sorumluluktan kaçmıyor.Olması gereken yerde pozisyonun içinde oluyor,bize göre önemlidir bu durum.Ve taraftarımız oyundan çıkan bütün futbolcularımızı alkışlarla karşıladı buna da sevindik tabi.

Bir kez daha tebrik ediyoruz ve elbette teknik direktörümüz Erdoğan Sarıuşak ve Murat Kışkan ve Oktay Tosun’u tebrik ediyoruz.Tavşanlı Linyitspor kazanmaya devam etsin,bizde övgüler yağdırmaya devam edelim.

Hadi biraz kendimizden biraz taraftarlarımızdan söz edelim.Maç öncesinde foto maç gazetesinin deneyimli muhabiri Şafak Eren ve sağlık görevlisi Niyazi Serer’le keyifli bir futbol muhabbetindeydik.Şafak beyde Niyazi beyde galibiyetten emindiler.Sonrasında,tribünlerdeyiz,canımız çay çekti,sigara da içeceğiz çare yok.Bülent Alpagut hocam gelmiş,arkadaşları ile tribündeydi.

Alaattin tribünlerdeydi,herkes tanır kendisini,gel gel dedi,üç tane atacağız.Halil Aydın,Feti abi,Murat Göçmen hocam,Sırrı Şad,Bünyamin Asa,Zeki Taş tribün muhabbetine daldıklarımızdan.Bir ara Ali Baybure ile Rıdvan Kaya beraberdiler.Adaşım Ali küçük bir trafik kazası geçirmişti,kol bandajlı gelmeden edememiş.

Aşağıda Fatih Kartal ile sarı kırmızılı renkdaşımız Doğan’lada laflamak güzeldi.Sayın emniyet müdürümüz ile ayak üstü kısaca konuştuk.Stad içerisinde emniyet tedbirleri üst düzeyde.Biz göremedik ama MHP milletvekili sayın Ahmet Erbaş’da maçımızı izlemiş.Burhan Zorba kaptan üstünde forması ile yanında tabi.

Maç sona erdiğinde herkes coşkulu ve keyifli tabi.Oğlumuz Mustafa ile bu coşkuya iyi kötü bizde ortak olduk.Görebildiğimiz herkesi tebrik etmeye çalıştık.Kemal Akbaba’ya kazandık iyi hoş,gol attın güzel emme penaltıyı kaçırdın diye takıldık. Bir ara şifo İsmail gözümüze takıldı adaşı futbolcumuz İsmail Şahin,Orhan Şenmemiş ve Bülent İnönü ile koyu bir muhabbete dalmıştı.Şafak Bayraktar deneyimli stoperimiz,maç sonu coşkusunu eşi ve evladıyla yaşayan isimlerdendi.

Neyse kazanınca keyifli oluyor insan,laf olsun torba dolsun her şeyi yazmaya çalışıyor.Son anda aklıma geldi,bizim Linyit delisi İsmail Yanık’da gelmiş İnegöl’den maç boyu irtibatı koparmadık.Beş atacağız diyordu,ben 1-0 olsun bizim olsun demiştim.Sonunda benim dediğim oldu sayılır 2-1 de aynı kapıya çıkar.

 

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.