Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KAYMAKAMIMIZ YÜKSEL KARA ŞÖHRETLER TAKIMINDA

Sanki biraz karışık kuruşuk olacak gibi bu yazı zaman süreleri karışık olacak gibi,bu seferlik de böyle olsun diyelim.Uluslararası Nihat Özerdem turnuvasının son günü,şöhretler karması maçı finali sona erecek.İşte bu maçta Tavşanlı kaymakamımız sayın Yüksel Kara’da forma giydi.Maça kırmızılı takımın formasını giyerek başladı sayın kaymakamımız Yüksel Kara.Penaltıdan kırmızıların golünü de attı aynı zamanda.Gerçi hakem sevgili Vehbi Atabay,penaltı gol olana kadar üç kez tekrarlattı,ama olsun o kadar.

29 haziran ben kaymakam

Şimdi bakınız biz sayın kaymakamımız Yüksel Kara’nın turnuvada forma giyerek futbol oynamasından mutlu olduk bir sporsever olarak.Kaymakamızın sürekli Tavşanlı halkı ile iç içe olması da bizi sevindiriyor.Sayın Yüksel Kara turnuvada kapanış konuşmasını da yaptı,şöhretli futbolcuların büyük çoğunluğuna da,şilt ve katılım belgesi sunmaktan da geri kalmadı.

29 haziran ben kırmızı ve mavi takım

Başa dönelim,günün ilk saatlerinde,prof dr. sayın Mehmet Acet’in,sporda şiddet konulu konferansını izlemiştik.Biz de,sporda şiddeti maç izlediğimiz sezon içlerinde,sürekli gündemde tutmaya çalıştığımız için bu konferansı elbette takip edecektik.Konferans bitimi öğle arasında,WEB sitemizin bürosu olarak kullandığımız reklam powerin  büroya uğradık,epeydir gitmemiştik.Amca yeğen,Kadir ve Eren Akkaş çalışıyorlar.Selam verip hatırını sorduk da gençlerin,amca Kadir biraz durgun gibiydi.Muhabbetimizde iyidir onlarla da,korkma Kadir para istemeyeceğiz,ne bu surat dedik?Ne alaka Ali amca,valla hastayım gerçekten deyince,geçmiş olsun dedik tabi,sonra çok da oyalanmadık.

29 haziran ben yedek kulübe ilhan imam zorba

Köfteci Kadir’den,tost ayran kapıp ada stadına yollandık.Torun Deniz Berk’in maçı da var ama bugün satacağız torunu.Şöhretler maçı olacak bu kez ,ekeceğiz Deniz Berk beyi.Ada da tribünlerde R.Tamer Kıran oturuyor,son gün ilk kez gördüm turnuvada onu.Herkesin olduğu gibi,Tamer hocanın da kendine münhasır kişiliği var,futbol camiasında tanımayan yok neredeyse.Futbol konuştuk elbette,sen yok musun şöhretler karmasında diye takıldım.Ben şöhret miyim ki karmaya çağırsınlar deyip güldü.Bak sana bir şey diyeyim,İlhan abi de yokmuş dedi.Hadi canım bizim İlhan mı dedim,he namı diğer kör İlhan diye üsteledi.Olmaz ya senin yanlışın vardır deyip indim aşağı.

29 haziran ben besler imam ilhan

Yedek kulübesinde,Hasan Sarı hocam ile,İsmail Aşar hocam laflıyorlar.İsmail hocaya bakıyorum da Hasan hocamdan ayrılmıyorsun deyince,ondan öğreneceğim çok şey var yanıtını aldım.Hasan hoca olunca en çok o konuşacak biz dinleyeceğiz tabi.Konu tabi çoklukla T.Linyitspor,arada Hüseyin Kaynak ve Ali Sulu’nun kulakları çınlattık.İsmail Aşar,Hüseyin Kaynak(malum Derwal)hocanın bir ara verdiği taktiği anlattı.Güldük tabi hep birlikte,espirili bir olay biraz da.”Yerden kısa pas,havadan uzun,Allah’ını seven vursun.”Maç nasıl bitti diye sormadım gali bende.

29 haziran ben levent saltuk

Konuşurken biz,Burhan Zorba geldi bir ara.Hah hocam iyi ki geldin,bizim,İlhan yokmuş öyle mi şöhretlerde diye sorduk.Zorba kardeşimle de aramız iyi ya,evet yok yanıtını alırsak,bayağı bir sitem edeceğiz.Güldü Burhan Zorba,abi İlhan abisiz olur mu diye yanıtladı.İyi adam lafının üstüne gelirmiş derler,İlhan ve Ahmet Erdinç(imam)birlikte geldiler.Her ikisini de epeydir görmüyordum,onlarla sohbet keyifliydi tabi.Ahmet Erdinç,alt yapı diyor başka bir şey demiyor.Tavşanlı futbolu ve özellikle T.Linyitsporun geleceğinin güzel olmasını istiyorsak,alt yapımızdan çocuklarımıza sahip çıkmak zorundayız diyor hoca.

29 haziran besler balcı acet güldüren

Muhabbet devam ederken önce yanımıza Şafak Eren geldi.Foto maç yazarı ve kapanışın sunuculuğunu yapacak şöhretli gazeteci.Şöhret olmak kolay değil tabi foto maça herkes yazabiliyor mu?Ve benim için sürpriz ve harika arkadaş çıktı geldi.Recep Akçin,hem çocukluğumuzdan arkadaşımız,hem eski futbolculardan.İstanbul’da ikamet eder kendisi,özel işleri için gelmiş.Ağabeyi Hasan abimize takılınca birlikte soluğu turnuvada almışlar.

29 haziran besler dağ

Neyse herkes dağıldı,Hasan Sarı,İsmail Aşar ben kaldık.Ben futbolcuların geldiğini görüyorum karşıdan.Zaten İlhan Yılmaz ve Ahmet Erdinç de maç hazırlığı için ayrıldılar.Hadi Hasan hocam şöyle gidelim dedim,yok ben buradayım iyi böyle dedi.Hoca takımların birinin,teknik direktörlüğünü yapacak ya.Nasıl teknik adamsın kardeşim,teknik adam futbolcularının yanında olmaz mı diye üsteledik.Kalemi elimize aldığımızda sallattırma hocam kendine deyip gülüştük.

29 haziran ilhan kaymakam şilt

Baktık hoca gelmeyecek,futbolcular da soyunma odalarının önünde görünmeye başladı birer ikişer.Hasan hocam sen gelme ben kaçar deyip yollandım.Levent Saltuk hoca ile karşılaştık,şöhretler takımlarından birinin teknik adamlığını yapacak.Levent hocamda Kütahya futbolumuzun duayen futbol adamlarından.

Şöhretler arasında kimler yok.sevgili Besler,prensimiz Emrah Dağ,tribüne bakan Abdi Aktaş.Yavuz Balcı.Yakınen tanıdıklarımız diyebilirim tabi.Ahmet Erdinç İlhan Yılmaz Burhan Zorba zaten hep konuştuklarımız.Bülent Geren ayakta sıkıntı var hala oynamıyor top.Türk futbolunun tanınmış isimlerinden Gökhan Güleç ve İsmail Güldüren.Süleyman Pöge,Ali Metin Adem Tandoğan, her iki kalede Nevzat ve Haluk.Şahsen tanımasak da isimlerine aşina olduklarımız.Kütahya Tüfad başkanı  Mehmet Acet ve ilçe spor müdürü Mehmet Demiralp de formayı giymişler.İsmini yazmayı atladıklarımız var sa bağışlasın diyeyim.

29 haziran kaymakam acet saltuk

Mehmet Besler ve diğer futbolcu kardeşlerimizle,İlhan’la Ahmet Erdinç’le sohbet keyifliydi.Açıkcası hepsinin de bize cana yakın davranması da neşemize neşe kattı.Hani bizde çok genç yaştaki sporseverler gibiydik doğrusu.Kiminin resmini çekmeye çalıştık,yakalayabildiğimizle fotoğraf çekilme derdinde olduk.

29 haziran besler demiralp ikbal yunus

Aslında Tavşanlı Linyitsporda oynaması gereken,alt yapımızdan yetişme bir futbolcuyu da gördük.Kim,Yunus Emre Demiralp,soy ismini göz önüne alarak yazmıyoruz.Biz onu alt yapımızda oynadığı zamandan beri tanırız.Stoper mevkiinde oynuyor,açıkcası bizce iyide futbolcudur.Kuzeni İkbal ile gelmişler bu sezon nerelerde olacaksın,yok mu T.Linyitspordan teklif diye sorduk.Nasip bakalım Ali amca diye geçiştirdi.

29 haziran hakem vehbi akar

Maçın hakemleri ile de konuştuk maç öncesi.Hakem İ.Vehbi Atabay,yardımcılıklarını İsmail Akar ve,hakem gözlemcisi İsmail Eren yapacaklar.Vehbi arkadaşımıza,hocam iyi maç yönet,buradayım şimşeklerimi çekme üstüne diye takıldık.Hangi takım abi senin diye takıldı.Kırmızı takım hocam benim diye aklıma gelen ilk rengi söyledim.Anlaşırız abi sıkıntı yok deyince gülüştük.İşte maçta maçta penaltıyı üç kez attırmasının sebebi benim diyeyi,gülelim hep beraber.

Her neyse ULUSLARARASI NİHAT ÖZERDEM MİNİKLER FUTBOL FESTVALİ dört gün sürdü.Renkli görüntülere sahne olarak bitti.Biz turnuvayı gerçekleştiren Erdem Gençlikspor kulübü ve Tavşanlı Belediyesine teşekkür ediyoruz.

29 haziran ben gökhan

Eleştirilecek konular yok muydu,mutlaka vardır belki.Eleştirmek her zaman için en kolay yoldur.Neden böyle yazdık,değişik konularda eleştiri getirenler oluyor onun için.Daha iyisini yapmak için çaba göstermeyenler,eleştiri işine girmemeliler düşüncesindeyiz.Sen peki mi diyorsunuz,ben istediğim zaman eleştirme hakkına sahibim kardeşim diyerek noktalayalım.

29 haziran kaymakam kürsüde

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.