Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KAYMAKAMIMIZ YÜKSEL KARA İLE TARAFTAR KONUSU

Biliyor sporseverlerimiz,hafta sonun da BAL da,T.Linyitsporun konuğu Kütahyaspor olacak.T.Linyitspor ile,Kütahyaspor taraftarları arasında da,yıllardır süren bir gerginlik var.Geçtiğimiz sezon meydana gelen olarlar nedeni ile,her iki maçta misafir seyirci kabul edilmemişti.Tavşanlı kaymakamlığımız bu sezonun ilk maçı içinde,misafir izleyici alınmaması yönünde bir karar verdi.

Açıkcası biz bu kararı yadırgadık,gerek Tavşanlı’da,Kütahya’lı sporseverlerin ve gerekse Kütahya’da Tavşanlı’lı sporseverlerin rakip sahalardaki maçlara alınmaması bize pek doğru gelmiyor.Kütahya ilimiz biz Tavşanlı olarak onların ilçesiyiz.Sporsever hemşehrilerimizin arasındaki bu gerginliğin sona ermesi gerektiğini düşünenlerdeniz.İlimiz ve ilçemiz ileri gelenlerinin bu gerginliği tatlıya bağlamak adına,ciddi adımlar atması gerektiğini düşünüyoruz.İşte bu nedenlerle de kaymakamımız sayın Yüksel Kara’yı makamında ziyaret ettik,kararın bize makul gelmediğini anlatmaya çalıştık.Sayın kaymakamımız sağ olsun,yoğun iş temposu arasında bize vakit ayırdılar.Kaymakamımız sayın Yüksel Kara şöyle bir açıklama yaptı:

Şimdi bir kere ben hemen baştan belirteyim.Bu karar tek başıma benim veya kaymakamlığımın aldığı bir karar değil.İlçemizde yapılan her BAL maçı öncesi,rutin güvenlik toplantıları yapıyoruz.Son toplantımızda da,T.Linyitspor,T.Gençlikspor,Moymulspor kulüp başkanları ve diğer yetkililerimiz vardı.Sporun içerisinde olan bu arkadaşlarım da,Kütahyaspor izleyicisinin gelmesiyle,olası sıkıntılar olabileceğini düşündüler ve doğru kararın rakip izleyici gelmemesi olduğu yönünde ortak karara vardılar.Bende kaymakam olarak bu kararı uygulamaya koydum,mesele budur.

Ben bu konuşmamız vesilesiyle bir başka konuyuda Tavşanlı’lı sporseverlere hatırlatmak isterim.Biliyorsunuz ben,belediye başkanımız Mustafa Güler ve eski milletvekilimiz Vural Kavuncu,karakovaya güzel tesisler kazandırabilmek için,oldukça çaba sarfettik.Bu çabalarımız sonuç verdi karakova tesislerinin bir bölümü bitti,bir bölümünün de bitmesine kısa bir süre kaldı.Bu tesisler hepimizindir,tüm Tavşanlı’lılarındır.Herkesten rica ediyorum tesisleri dikkatli kullanalım,hor davranmayalım.Çünkü sanırım 20-25 sene daha buralara herhangi bir proje üretilmez.Elimizdekilerin kıymetini bilmek zorundayız.

T.Linyitspor-Kütahyaspor maçında,bütün Tavşanlı’larıncentilmence,spor ahlakına yaraşır maç izleyeceklerine inanıyor ve bunu bekliyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.