Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

KAYMAKAM YÜKSEL KARA OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI

İçişleri Bakanlığı  İller İdaresi Genel Müdürlüğünün talimatları ile  ‘’Okullar ve Çevresinde Güvenlik ile Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelerle Mücadele Konularında Alınması Gereken Önlemlere Yönelik Toplantı’ 08/09/2017 Cuma günü saat 10:00´da Tavşanlı Belediye Kültür Sarayında toplantı yapıldı.
Toplantıda geleceğimiz olan çocuklar ve gençlerimizin 2017 – 2018 eğitim öğretim yılını huzur ve güven içinde geçirebilmeleri, okullarımızda eğitim öğretim hizmet kalitesinin arttırılması, okul ve okul çevresinde şiddetin, tacizin ve suça karışmanın önlenebilmesi, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle etkin mücadele edilebilmesi ve güvenliğin azami ölçüye çıkarılması okullarımızda tespit edilen sorunların çözümü için eğitsel ve emniyet tedbirlerin uygulanması, okullarımızda kamera kayıt cihaz eksiklerinin tamamlanarak mobese sistemleri ile birlikte Kent Güvenlik Sistemine entegre edilmesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü uzman personeli tarafından madde bağımlılığı ve uyuşturucu kullanımının önlenebilmesi için okullarda eğitimlerin verilmesi, Okul giriş çıkış saatlerinde kolluk kuvvetleri tarafından devriyelerin sıklaştırılarak okul önlerinde ilgisiz-şüpheli kişilerin bulunmasının önlenmesi ve ayrıca diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla müşterek hareket edilmesi ile ilgili konularda bilgi verildi.
Toplantıya Tavşanlı Kaymakamı Yüksel KARA, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA ile birlikte Belde Belediye Başkanları, Kurum amirleri ile Okul Aile Birlikleri Temsilcileri katıldı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.