Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKÖYSPORUN BAŞKAN YARDIMCISI GÖBEL GENÇLİKSPORUN KALECİSİ

Ve Perşembe ve Cuma ve Cumartesi ve Pazar günleri neredeyse evimizden dışarı adım atmadık denilebilir.Pazartesi günü de pek kımıldanmaya niyetimiz yoktu.Ama baktık ki eşimiz telefonu almadan gitmiş,toruna bakmaya götürmekten başka çare yok.Ve götürdük tabi ve küçük bir not,Liva hanım bir gün öncesinden küsmüş dedeye,yüzümüze bakmadı neredeyse.

Çok kalmayıp çıktık,ilk gördüğümüz kişi son olarak Beyköysporun teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Büber hocam.Ayak üstü lafladık,faturalar yatacak onun için geldim dedi.Benim de var hocam işte gittim bile deyip ayrıldık Büber hocadan.Sonra gittik berber Ziya’ya traş olduk.Ziya!yı taa çıraklık günlerinden tanırım severim.Sıkıntılı o da Cumartesi pazarının yerinin değiştirilmesinden.Cumartesi günü işlerinin azalmasından yana dertli.

Sonra her zaman ki yerimizde aldık soluğu Yeşil Bursa çay ocağında.Öylesine bakınırken Mustafa Açıkgöz geldi,Göbel Gençliksporun genç kalecisi.Mustafa’yıda epeydir tanırım,Akıncılarspor alt yapısından yetişmedir.Bir ara Konyaspor yoluına da gitmiş Mustafa Açıkgöz.Antrenmanda talihsiz bir sakatlık yaşayıp ayak bileği kırılmış.Öyle olmasa şimdi çok daha iyi olacaktı diye düşünür.

Sonrasında da Domaniç Karaköysporun ikinci başkanı Ramazan Baştürk.Üçümüz amatör futbolumuz üzerine epeyce konuştuk.Baştürk genç bir arkadaş ve heyecanlı ve istekli Karaköyspor ve futbol adına.Köylerinin hemen altına güzel bir sosyal tesis yapma projeleri de varmış.Arada Göbel Gençliksporun teknik sorumlusu Ercan Kuru hocayı arayıp takıldım.Hocam kaleci Mustafa’yı Karaköyspora kaptırmak üzeresin diye.

Söz döndü dolaştı bu sezon birinci amatörden süper amatör lige terfilerin nasıl olacağı konusuna geldi.Ramazan başkan biz şampiyon olursak direk çıkıyoruz dedi.Mustafa Açıkgöz benim bildiğim play-of maçları oynanacak dedi.Durun şu konuya sağlamca açıklık getirelim en iyisi deyip telefona sarıldım.Kütahya ASKF dan Yılmaz Yaman hocayı aradım.Konuyu anlatıp,nasıl olacak diye sordum.Bu sezonun statüsü henüz belli değil yanıtını verdi sayın Yılmaz Yaman.Yılmaz Yaman bu sezon Belediye Kütahyasporda kulüp müdürlüğü yapıyor aynı zamanda Ramazan Arslandaş ile birlikte.Dilimizi tutamıyoruz,takım pek iyi gitmiyor gibi dedik.Bir arıza olduğu görünüyor,umarım en kısa zamanda düzelecek yanıtını aldık Yılmaz Yaman hocadan.

Zaman geliyor ayaklandık bana izin deyip.Yolda reklam powere uğradık,bizim Eren gene iş peşinde.Nereye Eren çay söylemeyecek misin demeye bile fırsat kalmadı.İş daha önemli tabi,malum ekmek davası.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.