Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKOVADA PAZARIN ÜÇ MAÇI

Karakovada Pazar günü üç spor amatör maçı vardı malum.Bu nedenle günümüz karakovada geçti.Açıkcası keyifli bir gündü her açıdan.Hem maçlar güzeldi,hem tribünlerde sekter tezahuratlar yoktu.Sahada futbolcular centilmendi,tribünlerde taraftarlar yani.Ve bizce hakemler de iyiydi her üç maçta da.Hepsi iyi niyetle maç yönettiler,tebrikediyoruz her üç maçın hakemlerini de.Önce kısa kısa maçlara bakalım sonra tribün hikayemize.

16 aralık gençlik

AKINCILARSPOR- T.GENÇLİKSPOR 3-1

Açıkcası biz bu maç beraberlikle sona erer diye düşünüyorduk maç öncesi.Ama Akıncılarspor,özellikle ilk yarıda maçı isteyen taraftı.Nitekim karşılığını daha 18.dakikada Ahmet Emre’nin golü ile 1-0 öne geçerek aldılar.İlk yarıyı da 3-1 önde kapattılar.

Orta sahada etkili futbol oynuyor Aykut Saltık.Severiz kendisini,topla biraz daha az oynayıp,hep ince paslar atmaya çalışmasa kendisi ve takımı adına daha kazançlı olacak gibi.Ve iki uyumlu stoperi var Ahmet Emre Gök ve Davut Tanrıkulu.Davut bazı baçlarda sağbek de oynuyor da ideal yerinin stoper olduğu bu maçta da görülmüştür diye düşünüyoruz.

Maç berabere biter diye düşünmemizin sebeblerinden biri,T.Gençliksporun bizce Sergen gibi iyi bir kalecileri olmasıydı.Bunun yanında,Furkan,Kaan,Onur ve Hidayet’den oluşan geri dörtlüleri de bizim izlediğimiz maçlarda hep uyumluydu.Orta sahalarında kaptan Hüseyin Güleç’in çabası ve attığı penaltı golü maçı kurtarmaya yetmedi diyelim.

Her iki takımın futbolcularını,teknik adam ve yöneticilerini tebrik ediyoruz.

16 aralık üniversite

GÜRAĞAÇSPOR-DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ 0-5

Gürağaçspor sahasında oynadığı bu maçı kazanmalıydı.Ancak Dumlupınar Üniversitespor,lig başındaki takımdan oldukça uzak iyi bir görüntü sergiledi.Oyuna hızlı ve istekli başlayan takım DPÜ oldu.İlk onbeş dakikada da  Saffet ve İhsan Can ile 2-0 öne geçince 90 dakika rahat oynadılar ve istedikleri sonuçla sahadan ayrıldılar.

Gürağaç sporda,bize göre Onur Ramazan Yabancı ve Uğur Soylugan ileride beklenen performansı gösteremeyince,farklı sonuç kaçınılmaz oldu denilebilir.Gürağaçspor altı haftadır kazanamıyor,sadece üç beraberlikleri var.Böyle olunca,ligin düşme hattındaki takımlarla puan puana geldiler.

16 aralık moymul

MOYMULSPOR   YEŞİLAYSPOR  4 – 0

Moymulspor Yeşilayspor karşısında beklediğimiz şekilde rahat bir galibiyet aldı demek yanlış olmaz.Süper amatörün en geniş ve en deneyimli ve kaliteli oyuncularından oluşan bir takım Moymulspor.Bu nedenle,sakatlık,hastalık veya kart cezası gibi durumlardan çok fazla etkilenmiyor.Kim oynarsa oynasın pek fark eden bir şey olmuyor bize göre.Örneğin bu hafta,deneyimli isimler Tolga Tağ ve Samet Çamlı’nın yoklukları da çok hissedilmedi.

16 aralık moymul 6 no

Moymulsporda takip edebilmeye çalıştığımız isimler arasında,Mehmet Emin Büber ve Mehmet Bacaksız’da var.Bacaksız 19 yaş grubunda da oynuyor onsekiz kişilik kadroda yoktu.Yaşı uygundur ilerleyen zamanlarda çok daha iyi futbolcu olacağına olan umudumuzu yitirmedik.Mehmet Emin Büber de çok daha iyi olabilir,yeterli süreyi alabildikçe daha iyi olacaktır diye düşünürüz.Beyköylü olan Büber,özellikle kendi köylülerince hem takip ediliyor hem seviliyor.

TRİBÜNLER VE YALÇIN SİRKE TESİSLERİ

Soğuk havalarda Yalçın Sirke’nin oluşturduğu bölüm olmasa,sporseverler ne yapardı bilmem.Sobanın etrafı hep dolu oluyor ve futbol muhabbeti de keyifli oluyor orada.Bir ara Kuruçayspor teknik direktörü Hüseyin Şentürk ve bu aralar boşta olan Hüseyin Kaynak(Derwal)ile muhabbete daldık sobanın etrafında.Semih Aydoğdu gözümüze çarptı,Gediz muhabbeti oldu onunlada.Gediz’den teklif varmış da oraya gidecekmiş.Ne işin var Gediz’de diye kestirip attık.

18 aralık derwal şentürk

Ahmet Saka hoca ile konuştuk ileriden geriden.Son olarak Bağlıksporda teknik direktörlük yapmıştı.İkinci amatör başlayacak ya,Tunçbilek Belediyesporla anlaşmış Saka hoca.Bize de hayırlı olsun demek düştü tabi.

18 aralık ben saka

Tesislerde de saha komiserlerinden Ali Dönmez ve Erdem Gençlik genel koordinatörü Bülent Geren’le futbol muhabbeti keyifliydi.Arada Mustafa Can’la da tabi.Mustafa Can’dan bol bol,geçmiş futbol muhabbetleri dinliyoruz,bir ara hepsini toparlayıp yazmaktır niyetimiz.Ali Dönmez’den şu ayrıntı da dikkate değer bizce.Bundan sonra hakemler,sahadan son futbolcu çıkana kadar,sahadan ayrılmayacakmış.

Bir de emniyet görevlilerimiz var.Aslında görevleri ekstra oluyor onlar için.Her maç için,ikişer ya da üçer ayrı kişi oluyorlar.Açıkcası pek de kolay değil işleri ve pek de hoşnut değil gibilerde görev görevdir diyorlar her şeye rağmen.Bu hafta bayağı keyifliydik onlarla da.Hele de anlattıkları bir fıkra var,geberecektim ben gülmekten.Yok yazmaya kalksak uygun düşmeyecek pek.

18 aralık ben

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.