Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKOVADA DÜNYA KUPASINI KONUŞTUK

Ramazan bayramı da geçti gitti,bir kez daha bütün takipçilerimizin,geçmiş bayramlarını kutluyoruz.Amatörlerde U 11 maçları da sürüyor,biz de elimizden geldiğince takip etmeye çalışıyoruz.Salı günü iki maç vardı,Çukurköyspor-T.Gençlikspor ve Erdem Gençlikspor-Akıncılarspor.

19 haziran çukur ve genç

İlk maç için yola düşmeye niyetlendiğimizde,yağmur başladı gene.Sığındık bir yerlere,karakovaya indiğimizde 10 dakika olmuştu maç başlayalı.Saha komiseri sevgili adaşımız Ali Dönmez geç kaldın dedi de,yağmur dedik ve sorduk burda yokmuydu diye.Yoktu dedi yağmamış yağmur karakovaya. AradaT.Gençlik sorumlusu Hasan Akçin’e çok şıksın abi diye takıldık.Her zamanki halim Ali dedi,haklıydı tabi.R.Tamer Kıran bayram tatilinden  dönmüş Çukurköysporun başındaydı.

19 hazirangençlik

İkinci maç Erdem Gençlik ile Akıncılarspor arasındaydı.Miniklerin arasında  izleyen,teknik adamların dikkatini çeken epey topçu var.Biz pek ayrımcılık yapmayalım diye isim zikretmemeye çalışıyoruz.Tabi torunumuz Deniz Berk hariç.Kuzguna yavrusu güzel görünür demişler bizimkide o hesap işte.Ama bu gün iyiydi gerçekten, eski hocalarından Mustafa Büber hocam da beğendi bugün.Dikkatimi çeken başka bir şey de,Erdem Gençliksporun yağmurlukları oldu.Güzel,şık pırıl pırıl yağmurluklar yaptırmış,Erdem Güney,çocuklar da bir başka neşeliydi açıkcası.

19 haziran büber geren

Tabi teknik adam arkadaşlarımızla futbol konuşmak keyifli oluyor her zaman için.Bir ara Bülent Geren,Güney Erdem ve Mustafa Büber’le konuşurken söz döndü dolaştı,alt yapı hocalarına geldi.Detaylara dalmayalım ama özellikle Erdem hoca ile benim düşüncelerimin örtüşdüğünü söyleyeyim.

Bir taraftan da dünya kupası maçlarını izlediğimiz için,amatör futbolun içindeki arkadaşlarımıza düşüncelerini soruyoruz.Kimi arkadaşımızların aklımızda kalan düşüncelerini yazalım.Yazıya dökmüş olalım ki dünya kupası bittiğinde bak dediğin takım şampiyon olamadı diye takılabilelim.

19 haziran güney musto

İlk olarak Mustafa Büber’e sormuştuk.Benim gizli favorim Belçika idi diye söze başladı Büber hoca.Ama ilk maçları beni de tatmin etmedi diye devam etti.Açık favoriler kim dedik tabi bizde.Brezilyave Almanya elbette dedi.İkisi de iyi başlamadı gibi görünselerde her zaman favoridirler.Brezilya’nın kadrosu müthiş,Kadroları neredeyse,Real Madrid veManchester Cityy den oluşuyor ve Roma’dan iki futbolcu.Ve şunu söyleyeyim,Brezilya’nınbu  kadrosunaTürkiye’de oyayan hiç bir futbolcu giremez.

19 haziran tamer

Erdem Gençlikspor teknik adamları aynı şeyleri düşünüyor gibi.Bülent Geren,bu sene pek izleyemedim ama Brezilya olabilir diyor.Güney Erdem;iki favorim vardı,ikisi de iyi başlamadı.Almanya ve Brezilya,sanırımBrezilya şampiyon olur.Burhan Sezer;Almanya şampiyon olur bence.İyi başlamadılar,evet ama genelde bütün turnuvalara böyle başlar onlar.

19 haziran sezer

T.Gençlikspor teknik sorumlusu Hasan Akçin’de Brezilya veya Almanya diyor.Her ikisi de böyle turnuvaların kemik takımıdırlar.Farklı düşünen iki kişiden ilki R.Tamer Kıran,Portekiz olur bu senenin şampiyonu.En iyi maç da İspanya-Portekiz arasındaki maçtı.Farklı düşünen bir başka isim,saha komiserlerinden Ali Dönmez.Fransa şampiyon olur deyip kestirip attı.

19 haziran akçin

Ayrılacağımıza yakın T.Linyitsporun sosyal medya sayfasından gene bir kaleci transferi haberi duyduk.Kütahya Dumlupınar Üniversitesispordan Emrah Öztaş.Çok bir şey söylemeyeceğiz,elbette T.Linyitspor yetkilileri ne yaptığını iyi biliyordur.Bizim aklımıza Orhan Veli’nin şu dizeleri takıldı.

Arzuhalci başı,yaz

Bu boynuz,

Bu kulağa uymaz.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.