Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKOVADA 2 GÜN SAHALARIN KOMİSERLERİ

Geçen Salı ve Perşembe günlerini karakovada geçirdik.Salı keyifliydik,Perşembe dalımıza basılınca keyfimizde kaçtı açıkcası.Açık yüreklilikle dile getirmekten de kaçınmayacağız.Usuldan da müzik dinlemeyi ihmal etmiyoruz.Ekrem Ataer İnce Memed söylüyor,severim bu türküyü.Çakmağı yandıran kavdır,demiri dövdüren tavdır.Dayan İnce Memed dayan,şimdi direnecek çağdır.

17 mayıs akıncılar takım

Salı günü oldukça keyifliydik,en büyük torunum Deniz Berk,Akıncılarspor U 12 takımı ile ilk resmi maçına çıkacaktı.Ben ondan çok heyecanlıydım,ma. öncesi kulüpteki hazırlıklarına da tanıklık ettik.Teknik sorumlu Serkan Duymuş’ada gösterdiği ilgi için teşekkür edeyim bu arada.İlk maç T.Gençlikspor ile Akıncılarspor arasındaydı.Aslında gerçekte zevkli oluyor minik sporcuların maçları.Alt yapıların bu maçlarında skor vermek huyumuz değil de,Deniz Berk olduğu için yazalım.Akıncılarspor ilk yarı 2-0 önde kapattığı maçı 5-3 kaybetti.Bizim torun barut gibiydi,canı sa olsun dedik elbette.Bu maçın ilginç yönü,dede ile torunun rakip olmasıydı.T.Geçliksporun teknik sorumlusu Hasan Akçin abinin(kendisini çok uzun yıllardır tanırım)torununun Akıncılarsporun kalesinde olmasıydı.

17 mayıs deniz

İkinci maç,T.Linyitspor ile Hanımçeşmespor arasındaydı.Güzel,zevkli centilmence maçtı minikler arasında.Maç öncesi Hanımçeşmespor teknik sorumlusu Mehmet Kale takıldı.Gelmedin bizim şampiyonluk gecesine diye.Davet mi ettiniz dedik de,abi ben her yere yetişemiyorum diye geçiştirdi.T.Linyitspor alt yapı sorumluları Mehmet Erdal,Hakan Aygören ve İbrahim Karakaya üçü bir aradaydı.Hakan hoca takıldı bize,abi sen de Linyitliyim diye geçiniyorsun,torun başka takımda diye.Valla Linyit de başladı da şartlar böyle gelişti diye de biz geçiştirdik.

17 mayıs akçin toru

Üçüncü maç Çukurköyspor ile Erdem Gençlikspor arasındaydı.Çukurköysporun teknik sorumlusu R.Tamer Kıran yanında yönetici Recep bey(kusura bakmasın,soyadı aklıma gelmedi).Erdem Gençlikspor yönetici ve teknik sorumluları her zamanki gibi tam kadro diyebilirim.Güney Erdem,Burhan Zorba ve Burhan Sezer.Bülent Geren hoca da oluyordu genelde de bu iki gün gözüme çarpmadı.Diğer maçlar gibi bu maçta zevkli,heyecanlı ve centilmenceydi tabi ki.Maçtan önce hoşumuza giden görüntülerden bir tanesi,sevgili kaptan Burhan Zorba’nın sporcusunun ayakkabılarını bağlamasıydı.

17 mayıs zorba

Perşembe günü de hevesle gittik karakovaya.Maçları izlemek keyifli olmuştu.Futbolcular centilmen,kavga yok gürültü yok,küfür eden taraftar yok,ama keyfimize turp sıktılar,yazacağım da önce kör topal baktığımız iki maçtan bahsedelim.İlk maç T.Gençlikspor ile T.Linyitspor arasındaydı.Mehmet Erdal hoca tekti bugün,diğer ekip üyeleri U 15 leri yurt içi müsabakalarına götürmüştü.İkinci maç Akıncılarspor ile Erdem Gençlikspor arasındaydı.Akıncılarsporda Serkan Duymuş gene tek başına her yere yetişmeye çalışıyor.Buradan Akıncılarspor kulüp başkanı sayın Harun Çoban’ada seslenelim.Biz Akıncılarsporun alt yapısı iyi diyoruz demesine de,yok mu takımın teknik sorumlusuna yardımcı olabilecek,bir iki yönetici?Erdem Gençliksporda,Güey Erdem ile Burhan Sezer ve Burhan Zorba gene hep birlikte sporcularının başındaydı.Erdem Gençlikspora takım resmine davet ettikleri içinde teşekkür ediyorum.

17 mayıs gençlik takım

Bu maçın yarısında ilçe spor müdürlüğü görevlilerinden Ali Kaynak’la eski sentetik deki çalışmalara bakmaya gittik.Görebildiğimiz kadarı ile saate bağımlı kalmadan çalışmalarını sürdürüyorlar.Dileğimiz planlanan sürede statların yapımının tamamlanmasıdır.Gelelim canımızı sıkan konuya.

17 mayıs erdal kale

Perşembe günü geldik karakovaya,saha komiseri Ömer Atay,abi bir dakika sana bir şey diyeceğim,daha dorusu göstereceğim dedi.Efendim bu saha komiserlerini dernek başkanı varmış,Erol Karateke.Eee sahada resmi görevlileri dışında üçüncü kişiler olmayacakmış.Yani ne diyorsun Ömer bey,abi sen resim aldıktan sonra çık lütfen saha dışına.İşte buna bayağı canımız sıkıldı bu edenle de Perşembe günü üçüncü maçı izlemedik.

17 mayıs güney olu

Lakin şunları yazmadan geçemiyeceğim.Kardeşim ben internet gazetecesiyim oldukça uzun bir süreden beri de amatör sporu içindeyiz,sanırım hatırı sayılır bir çoğunluk da bizi tanır.Benim şu u12 maçlarında içerde olmamı temel sebebi maçların yarı sahada yapılmış olmasından kaynaklanıyor.Sayın KARATEKE ben inanıyorum ki özellikle Tavşanlı amatör sporuna sen ve senin gibiler kadar katkı veriyorum.Hem de hiç bir maddi çıkarım olmadan,tam amatör benim yani.Ben biliyorum kardeşim,amatör sporun içinde olan bütün görevliler,enik cücük,harcırahını alıp öyle yapıyor işini.Büyük ihtimalle sizde ilimizde maçlarda görev alıp,devlet memurluğundan ayrı olarak harcırahınızı alıyorsunuzdur.

17 mayıs hanım çeşme

Be kurallara uymam diye bir şey yok,elbette ben de kurallara harfiyen uymak zorundayım da.Ama o zaman bütün görevliler de görevlerini dört dörtlük yapmak zorundadır.Bütün derken Kütahya ASKF ve Hakem camiası ve TUFAD ve elbette saha komiserleri derneği ve mensupları.Bu konuyu daha işleyeceğim ama Kütahya ASKF yetkililerinden bazı arkadaşlarla konuştum,bakayım neticesini bekleyeceğim.Şunu da sorayım içime ukde kalmasın,Tavşanlı’da kaç basın elemanı şu alt yapı çocuklarını ve onları eğitenleri takip ediyor?

Amatör sporumuz çakmaksa,biz de onu yandıran kavız.Amtör spor demirse bizde onu dövdüren tavız.

17 mayıs linyit erdem17 mayıs deniz 11

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.