Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKOVA YENİ TESİS ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karakovada bulunan iki stadımızın  yenilenmesi için çalışmalar sürüyor.Biliyorsunuz,biz dilimize burayı mezbelelik diye dolamıştık.Bütün amacımız Tavşanlı’ya yakışır tesisler olmasıydı,bu sezon inşallah güzel tesislere kavuşmuş olacağız.Futbolcular,güzel zeminlerde oynayacaklar,güzel binalarda,soyunup  giyinecekler,ha keza hakemler de öyle.Sporsever izleyiciler güzel tribünlerde maç  izlemenin keyfine varacaklar.Ve inanıyoruz ki güzel tesisler futbolcuların,taraftarların agresifliğini azaltmaya vesile olacak.

Tabi mümkün olduğunca sıradan bir sporsever olarak izlemeye çalışıyoruz çalışmaları,yapımı üstlenen kişilerle de konuşup sohbet etmeye çalışıyoruz.Bugün gene sorduk,üç ay içerisinde biter yanıtını aldık.Bize göre de makul süre sayılabilir.Ve sanırım bu süre içerisinde de tesislerin yapımı tamamlanabilir.Bizim kafamızı kurcalayan konu çevre düzenlemesidir.Açıkcası,çevre düzenlemesi konusunda biraz kuşkumuz var.Sanki yetişmeyecek gibimize geliyor çevre düzenlemesi.

Bu nedenle de bu yıl yapımına başlanmasında büyük emeği ve çabası olan kaymakamımız sayın Yüksel Kara ve belediyebaşkanımız sayın Mustafa Güler ve Ak Parti ilçe başkanı sayın Nejat Tülek’ten bu ayrıntıyı gözden kaçırmamalarını diliyor ve istiyoruz.

1 temmuz karakova

Bunu yanında karakova yeni sentetik diye adlandırdığımız  bölüm var.Tribünler çok berbat durumda hizmet binası zaman zaman yetersiz kalıyor.İlçe spor müdürümüz sayın Mehmet Demiralp’a sorduğumuzda şu yanıtı aldık.02.07.2018 Pazartesi günü,yer teslimi yapacağız,çünkü ihaleyi yeniledik.Yeni tribünler ve ilave hizmet binası yapılacak.Zaten işde öyle çok büyük bir iş değil.Sanırım 45 gün içerisinde,planlanan yeni tribün ve ek binalar yapılmış olur.

1 temmuz karakova 12

Bakınız bir de bizim geçmişte sık olmamakla birlikte dile getirdiğimiz isim konusu var.Karakova tesisleri çok sıradan isimlerle anılıyor.Eski sentetik,yeni sentetik,çim saha.Madem tesisleri yeniliyoruz,bu sahalara güzel isimler verelim.Örneğin bir tanesine benim adımı verebilirsiniz.Durun ya şaka yaptım,ben kim Tavşanlı sporuna ne katkım var ki benim ismim verilsin.Kütahya ASKF başkanı Murat Cengiz’in adını verelim desem,yok o da pek uygun değil.Ara sıra Tavşanlı’ya birkaç toplantı için gelir,ya da sosyal bir etkinlikte teşekkür belgesi plaket vermek için gelir.Yani kendilerinin Tavşanlı futboluna pek katkısı yoktur benim bildiğim.Şu katkısı var diyen de,hangi katkıyı yapmış şu var işte desin bizde öğrenelim.Yani başkanlık dönemi az da değil, ha desen 20 yıl olmuştur.

Her neyse biz önerimizi yaptık,ilçe spor müdürümüz sayın Demiralp’ın kulağında olsun.Elbette Tavşanlı sporunun içindeki kişiler,en doğru en yakışır ismi bulabileceklerdir.

1 temmuzkarakova soyunma odaları

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.