Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKOVA TESİSLERİNDE SORUN MU VAR

Biliyorsunuz bu sezon için belediyemiz ve spor toto genel müdürlüğü iş birliği ile,karakova tesislerimiz yenilenecekti.Aslında çalışmalar başladı ve tam anlamıyla olmasa da bitme aşamasına gelmişti.

Ancak Salı günü gittik baktık,asıl niyetimiz çalışmaların nasıl gittiğini görmekti.Fakat çalışan hiç kimseye rastlamadık.Bazan yüklenici firmanın sorumlularını görürdük,onlardan da kimse gözümüze çarpmadı.

Eski sentetik diye adlandırdığımız bölüm tam olarak bitirilmemiş.Yeni yapılması planlanan soyunma odaları da,tam anlamıyla yarım yapıldak.Bizim aklımızda kalan bilgiler,2018 Ekim ayında statların yapımının tamamlanacağı ve ilgili birimlere teslim edileceği yönündeydi.

Gözlemlediğimiz kadarı ile bir takım sorunlar var ve çalışmalar sağlıklı bir şekilde yürümüyor.1 ekim karakova tribün

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.