Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKOVA PAZAR ALKIŞLARIMIZ ÇOBANKÖYSPORLU MUHARREM İÇİN

Oturduk gene klavyenin başına,azdan çoktan karakova Pazar gününe değineceğiz.Ancak gene bütün sporseverlere iyi kötü takip eden dostlara kısaca kendimizi tekrarlayalım remi maçlarda yazdığımız zaman estek köstek olmasın.Şimdi biliyorsunuz özellikle Tavşanlı amatör liglerini ciddi anlamda takip etmeye çalışıyoruz.Amatör olmamıza rağmen amatörün bir adım ötesindeyiz de diyebiliriz.Siyasi görüşlerimiz bellidir açık ve netizdir bu konuda.Bir diğer konu taraftarlığımızdır.Kendimizi iyi bir Tavşanlı Linyitsporlu sayarız ki bu da tüm sporseverlerce bilinir.
Bunun yanında Tavşanlı amatör liglerinde yer alan bütün takımlara saygımız vardır.Hemen hemen hepsiyle de gerek başkan gerek yönetici gerek teknik adam gerek futbolcular ve gerekse taraftarları ile iyi ve karşılıklı anlayış içindeyiz diyebilirim.Bize bir adım gelen her kurum ve her bireye biz koşarak üç adım gideriz.Baktık ki bizden bir adım geriye kaçılıyor,biz beş adım geri kaçarız.Her neyse az da olsa içimizden geçenleri paylaşmış olduk.

Hazırlık maçlarına çok önemli olmasa da sonuçlarına değinelim.İLK maç erken saatte 12.00 da Moymulspor ile Göbel Gençlikspor arasında oynandı.Maçın tamamını izlemiş olduk böyle olunca.Maç öncesinde Moymulsporun teknik sorumlusu Ahmet Çelik ve genel kaptanı Timuçin Danışman’la kısaca sohbet ettik başarılar diledik tabi.Tanıdığımz futbolcu gençlerimizle de merhabalaşmaktan geri kalmadık tabi.Sonrasında gene saha içerisinde Göbel Gençliksporun teknik sorumlusu Ercan Kuru hocamla kısaca konuştuk.Takımda hastalık ve sakatlıklar var hem de futbol adına çok denilebilir dediş Maurinho hocam.Başkan Mehmet Kocakır genel kaptan Ahmet Akcan’lada ayak üstü sohbet ettik.Hatta Ahmet Akcan bizle pek ilgilenmiyorsun dedi de,olur mu Ercan hoca İle hep diyalaog halindeyiz dedik.Moymulsporun kulüp başkanı Engin Kayacık ikinci başkan Abdullah Keskin yöneticişlerde Hüseyin Topuz tribünlerde hazır her zaman ki gibi.

Maç aslında centilmence geçti gibiydi.Moymulspoır oyuna hakim olan ve maçı kazanan taraf oldu 5-2.Moymulsporun üçüncü golü serbest atıştan geldi.Allah için Kadir güzel vurdu topa bence.Maçta ciddi sakatlık geçiren Enes Bedir var ona da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Ve kardeşim maç bitti,bir sürü harala gürele iki taraf futbolcuları kavga edip küfürleşiyor.Yakıştımı maç sonu tabi yakışmadı altı üstü hazırlık maçı bu kadar gerilmenin bir birine girmenin ne alemi var.
Sonraki maç Akıncılarspor ile Güzelyurtspor arasında oynandı.Maç öncesinde Ahmet Emre Gök ve E.Melih Özer ile kısaca lafladık.Melih unuttun abi sen bizi dedi de yok olur mu hep aklımızdasın dedik.Akıncılarspor U19 larda oynayan.M.Erkan Güneş vardı,onu sordum nerelerde o çocuk diye.Ses soluk çıkmıyordu meğerse İzmir’e gitmiş.Moymulsporlu kaleci Batur ve Muhsin Özçiğdem geldi dörtlü ile kısaca futbol konuştuk.Dedik ya futbolcular hep birbirini tanıyor zaten.Akıncılarspor teknik sorumlusu sevgili İlker Özlüsoylu ile de uzun bir aradan sonra yüzyüze konuşma fırsatını bulup.Bir kez daha yeni görevin hayırlı olsun dedik.Kaliteli bir teknik adam beyefendi bir insandır bizim için.Akıncılarspor İlker hoca ile iyi ve güzel işler yapacaktır diye düşünüyoruz.Güzelyurtspor teknik sorumlusu Mustafa Aktepe ile de kısaca konuşup başarılar diledik elbette.Maçın tamamını izleyemedik tabi ama sonucu biliyoruz 3-0 Akıncılarspor galip.

Hemen yan taraftaki saha da Tavşanlı 1. amatör ligi A grubu ekiplerinden Derbentspor ile Domaniç süper amatör lig ekibi Muratlısporun hazırlık maçı var.İlk girişte iki kaleci çalışıyor Derbentsporun kalecileri.Abi hoş geldin dedi birisi kim Hikmet Geleş,Derbentsporla anlaşmış geçen haftakji maçlarında yoktu.Hep güleç yüzlüdür Hikmet ya da benim aklımda öyle yer etmiş.Derbentsporlıuların o tarafa yürüdük önce.Yedek kulübesinde başkan Hikmet Efe ile teknik sorumlu colombo Ahmet Bal konuşuyorlar.Ahmet hocaya ne bağırıyorsun başkana dedim.Bağırdığımı nereden çıkardın abi konuşuyoruz yanıtını aldık hocadan.Bende takıldım zaten hocam dedim.Muratlıspor teknik sorumlusu Cumhur Karakaya ile de tanışırız.Yanına gidip hoş geldin hocam nasıl gidiyor takım dedik.Abi biz karınca kararınca elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyoruz.Takım olarak haddimizi bi,lerek oynayacağız,öyle çoık yükseklerde de gözümüz yok dedi Cumhur hoca.

Son olarak ilk sahadaki maç kaldı,süper amatör lig takımlarımızdan Tepecikspor ile 1.amatör lig ekiplerimizden Çobanköyspor maçı.İlgimizi çekmesinin esas nedeni Erhan Sarıgöl.Kısa bir süre önce teknik sorumlusu oldu Tepeciksporun.Bildiğimiz Tepeciksporun ilk hazırlık maçıydı,Sarıgöl’de henüz geldiği için maçı tribünlerden izlemeyi tercih etmişti.Biz kısa bir süre kaldık saha içerisinde.Çobanköyspor teknik sorumlusu Yaşar Uzuncan ile ve Tepecikspora bu sezon transfer olan kaleci Orhun Kepenek ile iki lafladık sadece.Sonrasında Erhan Sarıgöl’ün yanında aldık soluğu.Ali Kaynak arkadaşımla birlikte izliyorlar maçı.Bizde ikinci yarıyı öylesine izlemiş olduk.Bize sorarsanız Tepeciksporlu futbolcular gergin gibiydi,belki de takımın yeni teknik adamının tribünlerde olmasıydı sebeb.Çobanköysporlular maçı kazanmak için bayağı bir gayret gösterdiler ve 3-2 kazandılar maçı.
Şimdi şu penaltı olayından bahsedelim ikinci yarı Çobanköysporun kazandığı penaltıdan söz ediyorum.Tepeciksporlu futbolcular penaltıya tepkiliydiler.Hoş tribünlerde biz de penaltı olmayabilirdi diye düşündük.Ve Çobanköysporlu Muharrem Arslan geldi topu bilerek auta attı.Müthiş bir centilmenlik örneği bizce. Muharrem’i tebrik ediyoruz bu davranışı için.
Ama bu hareket yani penaltıyı bilerek gol yapmamak bile Tepeciksporlu o futbolcunun öfkesine hakim olmasına sebeb olmadı.Gitti Çobanköysporlu Resul Uzuncan’a iki yumruk patlattı ve saha karıştı gene.Resul Uzuncan’ın bize anlattıklarını ALTERNATİF RADYOMUZ da anlattık.Bir de burada yazıp vıdı vıdı etmiş olmayalım.Tepecikspor başkanını da kutlayalım Resul Uzuncan’ı aramak nezaketini göstermiş.
Sona geldik gene Çobanköysporun genç futbolcularından İlker Uzuncan’a teşekkürle noktalayalım.Bizi şiddetli yağmurla baş başa bırakmayıp ilçe merkezine getiren kişi oldu.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.