Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKOVA KARANLIKTAN KURTULUR MU..?

Karakova mezbeleliğindeki türlü sorunların üstüne 17 AĞUSTOS 2017 günü birde ışıklandırma sorunu eklenmişti.O günden bu güne ışıklandırma sorunu devam etmekte.Akşam geç saatlerde antrenman yapmak durumunda kalan,amatör kulüplerimiz bu yüzden büyük sıkıntı yaşamakta.

Biz sürekli boş yere yazıp çizmek yerine,yetkililerimizle konuşup,asıl sorunu ve çözümün ne olabileceğini öğrenmeye çalıştık.İlçe spor müdürümüz,sayın Mehmet Demieralp,Oedaş Yetkilisi sayın Ogün Doğru ve Tavşanlı Belediyesi elektirik servisi müdürü Serkan Ceylan ile görüşüp bilgi sahibi olmaya çalıştık.

 

5 temmuz mezbele 115 temmuz mezbele

Anlayabildiğimiz şudur,elektirik kesintisine uğrayan yer,bizim karakovada eski sentetik diye adlandırdığımız yerdir.Bu bölümde,Tavşanlı Belediyesinin tasarrufundadır.Tavşanlı Belediyesinin tasarrufuna geçmesi,geçmiş dönemde başkanlık yapan sayın Aliihsan Çakır’ın döneminde olmuştur.O dönemde elektirik sayacı takılmıştır orayada,sayaç aboneliği kimin üstüne yapılmıştır,o konuda bir bilinmezlik var.Sanırım gene sayın Demiralp’tan önceki ilçe spor müdürlüğünce,bir kişi adına abonelik oluşturulmuştur.Eski sentetik sahanın olduğu yerdeki bu sayaca bağlı aboneliğin,kullanım ücretleri,çok uzun bir süre ödenmemiştir.6000(altı bin)lira ile 10.000(onbin)lira arasında bir borç bakiyeside halen mevcuttur.

Oedaş yetkilisi sayın Ogün Doğru,benim sıkıntım yok aboneliği yaptırsınlar hemen elektirik bağlantısını yaparız demektedir.Ya da bizim yanlışlığımız varsa,abonelik varsa bunu bize belgesinler,yanlışımızdan döneriz demektedir.

Bir zamanlar dünya kamuoyunu meşgul eden bir Bermuda Şeytan Üçgeni mevzusu vardı.Atlantik okyanusunda,Florida,Porto Riko ve Bermuda adaları arasında kalan bölümde,esrarengiz uçak,gemi vs vs kaybolurdu.Görünen o ki Karakova sentetik sahasıda Tavşanlı Belediyesi,Tavşanlı ilçe spor müdürlüğü ve Tavşanlı OEDAŞ elektirik dağıtım şirketi arasında kalmış.

Dileğimiz bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması ve amatör spor kulüplerimizin mağduriyetinin kısa sürede önlenmesidir.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.