Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

KAPTANA GEÇMİŞ OLSUN BEKİR YİĞİT VE KADİR KAYGISIZ’LA FUTBOL ÜZERİNE

Cuma günü ayaklarımız önce Ahmet Albay’ın medikal dükkanına sürüdü bizi.Bu aralar yeni dükkanının bürokratik işlemlerini bitirip,bir an önce faaliyete geçebilme çabasında.Şimdi açıkcası,bazıları şöyle böyle dese de,özünde iyi insandır Ahmet Albay,severim kendisini.

Vay futbol uzmanı,buralara uğrar mıydın diye karşıladı.Daha geçen hafta sen,Antalya’da tatildeyken burada ben vardım,ne çabuk unuttun diye yanıtlayıp,altta kalmadık.Uzmanlık meselesine gelirsek,ben futbol uzmanı falan değilim,ama sen bu memleketin,kırık çıkık uzmanısın diye sürdürdük.Neşelendi,güldü tabi ama gerçekten yaptığı işte uzmandır Ahmet Albay.

14 temmuz ben yılmaz

Kemal Zeytinoğlu caddesinden,kantara varmadan,Dağdelen ticaret,Yılmaz Dağdelen’e kolay gelsin deyip girdik içeri.Babası var ve de arkadaşımız Ertunç Tırpan.Ayak üstü lafladık Yılmaz’la,malum kişiye getirecekti sözü.Abi o ta benim zamanımda da öyleydi diye başladı.Geçiştirdik lafı,takılıp kalmadım ben orda diye.Esnaf dükkanı,çok da oyalanmaya gelmez.Herkesin işi gücü var,kolay gelsin hayırlı işler deyip ayrıldık.

14 temmuz tansel

Evden çıkarken niyetlerimizden biri de Ardo ticarete Tansel Bacaksız’a uğramaktı.Sebebi oğlu Mehmet Bacaksız’ın Moymulspora transferi için tebrik etmek.Öyle de yaptık,Hep Tansel’le sohbet ettik,hem amatör futbolumuzu konuştuk.Aslında Mehmet Bacaksız da takip etmeye çalıştığım,gençlerdendir.Daha çok gelişme göstereceğini düşünürdük,işin doğrusu gerçekleşmedi.Yaşı daha 17 bildiğim,Tavşanlı Linyitspor alt yapısından ayrıldıktan sonra,önce Ayvalıspor sonrasında Bozbelenlilersporda oynadı.Moymulspora transferi kendisi için bir şans diye düşünüyorum.Umarım küçük Bacaksız bu sezon eline geçen bu şansı değerlendirir.Yetenekli olduğu konusunda futbolun içinde olanlar hem fikir,iş kafa yapısını toparlamasında.Bu vesile ile dedesi Mehmet Bacaksız abimizi de rahmetle anıyorum.

14 temmuz bünyamin olu

Dedik ya esnaf dükkanında çok oyalanmaya gelmez.Makul sürede ayrıldık.Sağolsunlar hepsi de hoş karşılama inceliğini gösteriyorlar.Eve gitmek için erken,reklam powere uğrayayım niyetindeyim.Bizim web sitesinin sahipleridirler,bu nedenle hem zaman zaman uğrarız,gerektiğinde de büro olarak istifade ederiz.Milli Egemenlik Parkının oradan geçerken,baktım belediyenin kort halı saha tesisleri açık.Bakınayım en iyisi hangi takım var diye düşünüp daldık içeri.

İçerde Erdem Gençlikspor var,başlarında Güney Erdem hoca.Sporcularda epeyce minik,6-7 yaş grubu.El sallayıp selam verdik,sahaya dalmadan,amatör futbolcularımızdan,Bekir Yiğit ve Kadir Kaygısız.Bekir’i uzun zamandır tanırım,Kadir’i pek eski sayılmaz doğrusu.Bekir ne yapıyorsun buralarda soruma,Kadir’e yardım ediyorum yanıtını aldık.

14 temmuz bekir ve kadir

Kadir Kaygısız geçtiğimiz sezon T.Gençlikspordaydı,bu sezonda orada devam edecekmiş.Bekir Yiğit geçtiğimiz sezon ikinci yarıda Moymulspordaydı.Kaptan bu sezonda devam mı Moymulsporda dediğimde,henüz kesin bir şey yok abi dedi.Öncelikle üniversite mevzusu var Bekir’in.Okul durumu netleştiğinde kesin bir karara varacak.Anlayabildiğim niyeti Kütahya dışına da çıkabilmek.

Açıkcası ben Bekir Yiğit’in futbolunu da beğenirim.Hatta şimdiki durumundan daha iyi pozisyonda olması gerektiğini de düşünürüm.Bir türlü gereken sıçramayı gerçekleştiremedi.Haklı belki düşüncesinde,Tavşanlı futbolunda sıkışıp kalması kendisini olumsuz etkiliyor olabilir.

14 temmuz bünyamin

Hem Bekir Yiğit ile hem Kadir Kaygısızla Tavşanlı amatör futbolunu da konuştuk.Alt yapıyı,liglerimizi,futbolcu antrenör ilişkileri vs vs.Peki dedim her ikisine hitaben,bu sezon süper amatör ligde beş takımımız var.Her takımın sadece ilk onbirini düşünürsek,en az 55 futbolcuya ihtiyaç var.Tavşanlı’da süper amatör ligde oynayacak 55 futbolcu var mı?Bekir var diye cevapladı hemen,emin misin diye üsteledim.Ben üsteleyince,önce 40 sonra 35 e indi,Bekir ve Kadir.Biraz daha yüklensem,sayıyı biraz daha düşürebilirlerdi belki.Sanırım temel sorunumuzda bu,biz kendi alt yapımız,kendi gençlerimiz diye konuşuyoruz sürekli.Ama iş ciddiye binince,yeterli futbolcu sayısını bulmakta zorlanıyoruz.Çözümü de gözümüzü Kütahya Dumlupınar Üniversitesine çevirmek de buluyoruz.

14 temmuz güney

Bu arada Güney hoca ilk grup minikleri yollamış,daha üst yaş grubu ile çalışmaya devam ediyordu.Güney Erdem,hem ciddiyetle,hem keyifle hem neşeyle çalışmasını sürdürüyor.Bünyamin Asa gelmiş genç arkadaşlarımızdan,hayırdır dedim.Abi benim oğlan buradaya ne çabuk unuttun dedi,güldük.İşten çıkar çıkmaz kızını da alıp gelmiş.Küçük hanımefendi de taek wondo eğitimlerine gidiyor.Maşallahı var daha da 5 yaşında.

14 temmuz kız

Zaman ilerledi kafaya takmıştık reklam powerede uğrayacağız.Gençler Eren ve Tunahan bayağı bir meşgul.Eren,Ali amca nerelerdesin dedi de,yoğunsunuz meşgul etmeye gelmez deyip güldük,Kadir nerede diye sorduk,aralarında çok yaş farkı yoktur,ama Kadir Eren’in amcasıdır.Tatilde amca,geziyor yanıtını aldık,gezsin gezsin deyip ayrıldık.

14 temmuz eren

Tam eve gitmeye niyetliyiz,müzenin hemen önünde,T.Linyitspor yöneticilerinden,Ayhan Yıldırım ve yanında Tevfik Zengin koyu bir muhabbete dalmışlar.Muhabbeti böldük bölmesine yenisini açtık.Yakalamışız yöneticiyi,T.Linyitspor ne alemde diye.İyi iyi yanıtladı Ayhan bey.İnşallah bu sezon güzel işler başarırız el birliğiyle.Tam ayrılacağız,bir önceki başkan Nizamettin Düzgün bey aracıyla selam verip geçti.Kısa dakikalarca selam sabah,başkanlıktan ayrılınca rahata ermiş gibiydi.

14 temmuz ayhan tevfik

Bu aralar hep uzatıyoruz farkındayım.Moymulsporun emektar futbolcusu  kaptanı İSMAİL BAYRAM,motoru ile bir trafik kazası geçirmiş.Motorda iki kişiymişler,Allah beterinden saklamış.Aradık elbette kendisini,bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

14 temmuz bayram

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.