Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KAPTAN YILMAZLAR VE SOLBEK ÇÖLGEÇEN

Tavşanlı Linyitsporun defans hattında stoperimiz kaptan Fatih Yılmazlar ve solbek Emre Çölgeçen’in ilk yarı performansına göz attık.Her iki futbolcumuzunda istikrarlı bir grafik çizdiğini söyleyebiliriz.Özellikle bütün maçlarda 90 dakika forma giyen tek futbolcu olan solbek Emre Çölgeçen’in performansı müthiş diyebiliriz.

EMRE ÇÖLGEÇEN:Tavşanlı Linyitspora bu sezon Bornova Yeşilovaspordan transfer edilen Çölgeçen 1992 doğumlu.Lige başladığımız Vefa maçı ile forma  giymeye başlayan Emre Çölgeçen ilk yarıda oynadığımız 13 maçın tamamında 90 dakika sahada kaldı.T.Linyitsporun bütün maçlarında 90 dakika forma giyen tek futbolcu Emre Çölgeçen.Defans oynamasına rağmen sadece üç sarı kart gören Emre,takımın en başarılı futbolcularından.

29 aralık kaptan fatih

FATİH YILMAZLAR:Kaptan Fatih Yılmazlar bu sezon Alaşehir Belediyespordan transfer edildi 1985 doğumlu deneyimli bir oyuncu kaptan Yılmazlar.Oynadığımız 13 maçın 12 sinde ilk onbirde yer alan kaptan,sahamızda açık farkla kaybettiğimiz Aliağa Futbol A.Ş maçında 60. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı 60.dakikada.Bu nedenlede deplasmanda oynadığımız Maltepespor maçında oynayamadı.

Oynadığı maçlarda dört sarı kart ve bir kırmızı kart gördü Fatih Yılmazlar.Deplasmanda 7-0 gibi farklı bir skorla kazandığımız Bornova Yeşilovaspor maçında da ilk golümüzü atan futbolcuydu.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.