Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KAPTAN UMUT SAÇTI

Tavşanlı Linyitsporun kaptanı ve deneyimli futbolcusu Ahmet Yakak takımı adına bu sezon için umutlu.Tunçbilek’de Akıncılarspor hazırlık maçı için görüştüğümüz kaptan Yakak umutlu yeni sezondan.Deneyimli kaptanımız Ahmet Yakak’ın düşünceleri.

Öncelikle sağlık durumum hakkında bilgi vereyim,bilindiği gibi Ziraat Türkiye kupasının ikinci maçında sakatlanıp oyunu terk etmiştim.Hızla iyileştim diyebilirim,inşallah sezonun ilk maçında takımımdaki yerimi alacağım.

Bu sezon için iyi bir teknik ekip ve iyi bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum.Takımızdaki arkadaşlık üst seviyede,başarının en önemli şartlarından biridir,takımda arkadaşlık duygusunun gelişmiş olması.Ben geçmişteki başarılı yıllarımızdaki,arkadaşlık havasını bu yılda görüyorum.Çalışmalarımızı hocamız Hasan Şengün ve yardımcıları nezaretinde,şevkle ve istekle sürdürüyoruz.

 

15 eylül yakak 1131 ağustos linyit arap

2017-2018 sezonunda yer alacağımız grubun iyi bir grup olduğunu söyleyebilirim.İnşallah bu sezon taraftarımızın özlediği başarıya ulaşacağız.T.Linyitspor taraftarı yanımızda olup bize destek verdiği sürece başaramayacağımız hiç birşey olmayacaktır.

Tavşanlı Linyitspor benim evim yuvam,bende kendimi öz be öz Tavşanlı’lı hissetmekteyim.Hep birlikte el ele vereceğiz,kenetleneceğiz ve dediğim gibi özlenen başarıyı alacağız bu sezon.

Son olarak Domaniç ve Emet bölgelerimizde çıkan yangına,bizlerinde takım olarak gerçekten üzüldüğümüzü belirtmek isterim.Yangın bölgesinde olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum kendim ve arkadaşlarım adına.İnanıyorum ki yetkililerimiz,yangın sonrası oluşan yaraları sarmak için elinden geleni yapacaktır.

 

22 ağustos takım 44

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.