Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

KADERE BAK

BAL 10 grupta küme düşmesi neredeyse kesinleşen Dumlupınar Üniversitesispor haricinde,üç takımımızın ve grubun diğer şampiyonluk adayı Alibeyköysporun durumunu inceleyelim.Tabi ki biz şu an için sadece bazı varsayımlarda bulunacağız,kesin durum lig bitiminde önümüze çıkacak.

İlginç gelen bize ilimiz takımlarının kaderinin birbirine bağlı gibi görünüyor olmasıdır.Ligin 21. haftasındaki Moymulspor-Kütahyaspor maçı ile 24. haftada oynanacak T.Linyitspor-Alibeyköyspor maçları,büyükolasılıkla grubumuzun liderliğini,direk olarak etkileyecek iki maç olacaktır.Ve bugün itibarıile gerçek olan bir başka konu Kütahyaspor ve Tavşanlı Linyitsporun kaderleri,maalesef kendi ellerinde değildir.Böyle dedikten sonra,ilk olarak Kütahyasporun kalan maçlarına göz atalım.

Şu anda 38 puan ve bir maç fazlası ile lider durumda maviler.Çengelköysporu 20. haftada ve Anadolu Üniversitesini 23. haftada Dumlu stadında konuk edecekler.Bu iki maçla birlikte kalan 7 maçlarını kazanacaklarını var sayıyoruz ki bunu başarabilecek güce sahipler.Böyle olunca lig bitiminde 59 puana ulaşmış olacaklar.Tam anlamı ile zurnanın zırt dediği yerde burası işte.Rakipleri Alibeyköysporunda kalan 8 maçını kazandıklarını düşünürsek ki onlarda bunu başarabilirler.Lig bitiminde her iki takım 59 puana ulaşmış olacak.Ve ilk maçta Kütahyasporu yenen Alibeyköyspor ikili averajda üstün olacağı için grubu lider bitirmiş olacak.

 

FB_IMG_1518189299867

Ve kadere bakın Kütahyaspor,ezeli rakibi Tavşanlı Linyitsporun,Alibeyköyü 24. haftada mağlup etmesini bekleyecek.En azından kendi açısından berabere kalmalarına bile fit olacak.Kader utansın deyip,Kütahyaspor ve Alibeyköyspor konusunu geçip,T.Linyitspora bakalım öncelikle.

Şu anda 20 puanla ligin 7. sırasındalar.Ligde kalma adına rakipleri Moymulsporun üç puan gerisindeler.4 ü içerde 3 deplasmanda 7 maçları kaldı.Bütün maçlarını kazansalar bile,Moymulspor da aynı şekilde bütün maçlarını kazandığında,elveda BAL demek zorunda Tavşanlı Linyitspor.Nasıl ki Kütahyaspor,T.Linyitsporun Alibeyköyspora çelme atmasını bekliyor aynı şeyi de T.Linyitspor,Kütahyaspordan bekliyor.Moymulsporu yenmelerini herkesden çok istiyorlardır sanırım.Kadere bak diyelim gene..

 

22 ocak besler yerde

Başarmaya en yakın takım Moymulspor,kendi kaderlerini kendileri çizecekler.Yukarı da söylediğimiz gibi,bütün maçlarını kazandıklarında kim ne yaparsa yapsın akıllarına bile gelmeyecektir.Bize göre zor gibi görünen iki maçı var.19.haftada deplasmanda Çengelköyspor ve 21. haftada ADA stadında Kütahyaspor maçları.

Bir diğer kilit takım olarak,Bozuyük Vitrasporun adını da zikredebiliriz.Alibeyköyspor,T.Linyitspor ve Moymulsporun her üçü de Vitrasporla karşılaşacak.

Kadere bak diyelim bir kez daha.Değşik haftalarda,T.Linyitsporlular,Kütahyaspor kazansın diye,Kütahyasporlular T.Linyitsporkazansın diye bekleyecek.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.