Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İSTİKBAL VAAT EDEN KALECİ NURETTİN ER

Tavşanlı amatör futbolunun istikbal vaat eden futbolcularındandı Nurettin Er.Gerçekten yetenekli memleketimiz gencine penaltı canavarı demiştik,kurtardığı penaltılar nedeniyle.Geçtiğimiz yıl öğrenim yaptığı Muğla Üniversitesi Sporda forma giydi.2018-2019 sezonunda BAL takımlarından Ortaca Belediyesporda futboluna devam edecek.Keyifli sohbet ettik,okurlarımızın da hoşuna gideceğini düşünüyoruz.

17 temmuz nurettin

A.MERMER:Nurettin merhaba öncelikle hayırlı olsun,Ortaca Belediyespora transferin,ne söylersin bu transferin için?

Nurettin ER:Merhaba Ali amca çok teşekkür ederim üniversite ile geçen sene iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum ki böyle bir transfere layık görmüşler beni benim için açılan bir yol olduğunu düşünüyorum ve kendimi dahada geliştirmek için çabalayacağım.

A.MERMER:Peki geçtiğimiz sezon Muğla Üniversitesinde süper amatördeydin,nasıl geçmişti sezon?

Nurettin ER:Sezona bu transferde emeği çok olan fatih hocamızla şampiyonluk parolasıyla başladık genç bir takımımız vardı 2.olarak bitirdik ve ligin en az gol yiyen 2. Takımı olduk 2 sezon önce olduğu gibi penaltılarda yine şansım yerindeydi ve 3 penaltının 2 tanesini çıkartma fırsatım oldu. Takım olarak iyi bi iş çıkarttık takımdaki her oyuncuya çeşitli yerlerden teklifler geldi. Beraber omuz omuza gittiğimiz kerdeşlerimin de yolu açık olur inşallah.

17 temmuz nurettin muhsin

A.MERMER:Muğla ili ile Kütahya ili arasında amatör futbol için farklılıkları gözlemlemişsindir.Düşüncelerin genel olarak nedir?

Nurettin ER:Muğla ili gerçekten futbolu çok seven bir il her takımın kendi sahası var. Neredeyse Her takımın arkasında bir desteği var gözlemlediğim kadarıyla hiç bir takım bu sene düşmeyelim yeter deyip de çıkmıyor herkes en yukarıda bitirmeye çalışıyor. En büyük farklardan birisi Kütahya ve ilçelerindeki saha yetersizliği tavşanlıda antrenman yapmak için bile saha kiralıyorsun ve başka takım çıkıyor sen giriyorsun. Kütahya’da kafaya oynayabilecek takımları az çok tahmin edebiliyorsun onlarında arkasında maddi destek olduğu için en önemli farklar bunlar.

17 temmuz nurettin takım

A.MERMER:Güncel bir konu BAL da kontenjan hikayesi sen ne düşündün ilk duyduğunda?

Nurettin ER:Baldaki yaş sınırı tabi kendim için düşünürsem güzel bir değişiklik ama 29-30 yaşındaki abilerim için düşünürsem sıkıntılı bir durum. Yaş sınırına giren bazı abilerim kulüpten kazandığı parayla ev geçindirmeye çalışan bile var. Ama yapabileceğimiz bir şey yok artık açıklanmış.

A.MERMER:Penaltı canavarı uzatmayayım eklemek istediğin her şeyi dinleyebilirim ve teşekkürler.

Nurettin ER:Eklemek istediğim bi kaç bişey var tabi . İçimde kalan kendi kulübümde süper amatörde oynayamamak . Bazı hocalarım genç diye güvenemiyor bize ve bunun en güzel örneğini 2 senedir veriyoruz . 2 sezon önce Moymuldan  Kümaşspora transfer olduğumda Kümaşın yaş ortalaması 1996-1997 civarındaydı Ali Sulu hocamın hakkını ödeyemem beni aldı maç eksiğimi tamamladı. Muğla’ya maç eksiksiz bir şekilde gönderdi. Bir diğer örneği de Fatih Arslan hocam ile sezonu 2. Bitirdiğimiz Üniversite spor kulübünde ise takımda sadece 2 tane 1994 doğumlu futbolcu vardı geri kalanımız 1997,1998,1999 doğumluyduk ve takım olup en yukarıda bitirmeye çalıştık.

17 temmuz nurettin sulu

Demek istediğim konu şu tabi ki de hocalarım daha iyi bilirler ama sen buralısın, sen bizim çocuğumuzsun, onlar olmazsa sen varsın , daha uzun yıllar nede olsa sen buradasın gibi cümleleri bırakıp bizim yaşımızdaki arkadaşlarıma şans doğmasını diliyorum Çünkü futbolda futbola aç futbolcularla başarı elde edilebileceğini düşünüyorum. İnşallah herkes için hayırlısı olur . Beni böyle röportaja layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.