Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İSMAİL ASA GENÇLERGÜCÜSPOR TEKNİK SORUMLUSU

ALİ MERMER:Hocam merhaba hemen son maç diyeyim haftanın en gollü maçı 4-3 kazandınız neler söylersin maç için?
İSMAİL ASA: Güzel bir maç oldu iki takım da kazanmak için yoğun çaba harcadı ama maçın sonunda gülen taraf biz olduk. Ömer bey camiasını da tebrik ediyorum bu güzel mücadelelerinden dolayı. Ligin son haftaları olması sebebiyle ve formalite maçlar olması nedeniyle futbolcuları maç atmasforine sokmakta sıkıntılar çektiğimiz maçlar oynuyoruz artık.
ALİ MERMER::Peki hocam lige başlarken hedef neydi ve ilk maçtan bu güne takımını nasıl değerlendirirsin?
İSMAİL ASA:Şampiyonluk hedefleyerek çıktığımız bu yolda asıl hedefimiz maçlarımızı izlemeye gelen bütün sporseverlere güzel bir futbol izletmekti. Sezon bittiğinde şampiyon olamasakta güzel bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Sonuçta bir tane şampiyon çıkıyor o da cardaklispor oldu bizim grubumuzda. Çardaklıspor ve Göbelspor camiasının şampiyonluklarını kutluyorum ve play-off da başarılar diliyorum yolları açık olsun inşallah inşallah

ALİ MERMER::Sayın hocam ilk kez bu sezon teknik sorumlu olarak çalıştınız benim bildiğim.Hangisi zor teknik adamlık mı futbolculuk mu ve neden?
İSMAİL ASA: Abi yıllarca futbol oynadım bu sene de ilk defa teknik adamlık yaptım bi kıyaslama yapacak olursak teknik adamlık daha zor. Futbolcu sadece antrenmanını bilir ve maçına çıkar çok fazla bir sorumluluk yok teknik adamlık çok fazla sorumluluk gerektiriyor antremaniydi maçıydı oyun stratejisi rakip analizi futbolcuyu maça hazırlama bunun gibi bir çok şey var teknik adamlıkta.
ALİ MERMER::Peki hocam sezon içerisinde hiç bu maçı kaybetmemelydik ya da berabere kalmamalıydık dediğiniz maç var mı?
İSMAİL ASA:Var abi olmaz mı ilk Çardaklıspor maçı o maçta biraz sinirlerimize hakim olabilseydik ve sakin kalmayı başarabilseydik çok farklı olurdu diye düşünüyorum.

ALİ MERMER::Peki sizin gurupta lig başlar başlamaz çekilen iki takım var..Bu durum ligi ve takımınızı nasıl etkiledi? 6:Hocam benden bu kadar bu günlük ilave etmek istediğiniz her konuyu dinlerim.Tebrikler tüm sezon için ve başarılar son maç için.
İSMAİL ASA:Ahhhhh ali abim ahhhh bu konu da bütün kulüpler gibi bizde çok dertliyiz. Ligin başında iki hafta bay geçti takımım rakiplerimiz 3.maçını oynarken biz ilk maçımıza çıktık buda bizi olumsuz etkiledi. Ama maalesef yıllardır bu duruma bir çare bulamıyorlar.
Ali abim amacım takımıma göze hoş gelen izlemekten keyif aldığım bir futbol oynamaktı. Futbolcularıma maç öncesi konuşmalarda hep önceliğimiz güzel futbol oynamak sonuç ne olursa olsun hiç önemli değil sahaya futbol izlemeye gelen insanlara güzel futbol izletin demisimdir. İnşallah başarmışızdır.
Lige katılan mücadele veren bütün takımlarımıza ve camialarina teşekkür ediyorum. Çardaklıspor ve Göbelsporu tekrar tebrik eder ve süper amatör yolunda başarılar dilerim.Gençlergücü başkanı Kenan Çelik ve yönetimine burdan bir kere daha teşekkür ediyorum bizlere böyle güzel bir ortam sağladıkları için.
Tabi ki en büyük tebrik ve teşekkür büyük gençlergücü camiasının büyük futbolcularına Bu sezon ki emekleri ve mücadelelerinden dolayı bütün takımımı kutluyorum ve hepsinin gözlerinden öpüyorum. Böyle karakterli bir futbolcu grubuyla çalışmaktan dolayı çok mutluyum.
Ali abim sana da çok teşekkür ederim Tavşanlı futbolunun sesi olduğunuz için.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.