Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

Irmağa düşen sahipsiz atı vatandaşlar kurtardı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde ırmağa düşen sahipsiz bir atı boğulmak üzereyken çevredeki vatandaşlar kendi imkanları ile kurtardı.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Elekçi Irmağı üzerinde bulunan Sevgi Köprüsü’nün altında ırmak kenarında otlandığı öğrenilen at birden suya kapıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra suya kapılan atı vatandaşlar fark etti ve itfaiye ekiplerinden yardım istediler. İtfaiye ekipleri gelene kadar çevredeki vatandaşlar suya düşen atı elbiseleri ile girip önce kenara çektiler. Daha sonra olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa İtfaiye ekiplerinin yardımı ile at tamamen karaya çıkarıldı. Soğuk sudan çıkan at titrerken duyarlı vatandaşlar da atın üzerine üşümesinler diye battaniye sardılar. Bir süre sonra at kendine geldi hiç bir şey olmamış gibi ayağı kalktı ve otlanmaya ırmak kenarında devam etti.
Olayı gören vatandaşlar ise atın suda çırpındığını daha sonra da olayı itfaiye ekiplerine haber verdiklerini, atın kurtulmasından sonra çok mutlu olduklarını belirttiler.

Ahmet Altay 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.