Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İLKER ÖZÜSÖZLÜ MOYMULSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

Süper amatör lig takımlarımzdan Moymulspor teknik direktörü,İlker Özüsözlü’ye son antrenman sonrası düşüncelerini sorduk.

Moymul Spor Kulübü olarak 2018 – 2019 Kütahya Süper Amatör Lig sezonu ön hazırlıklarımızı ilk müsabakayı oynayacağımız Eylül ayının üçüncü (22 – 23 Eylül) haftası itibariyle tamamladık. Geçirdiğimiz altı tam haftalık zaman diliminde takım oyuncularımızın fiziksel, fizyolojik, teknik ve taktik güçlü yönlerini daha da parlatmaya, görece daha zayıf yönlerini ise getirebileceğimiz daha üst performans sınırlarına yaklaştırmaya çalıştık.
Bunları yaparken en büyük destekçilerimiz başta Kulüp Başkanımız Sayın İbrahim SARIZEYBEK, ikinci başkanlarımız, değerli yöneticilerimiz ile fedakar kulüp personelimiz olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim.

29 eylül moymul barkın
Futbol oyunu amatör liglerden, profesyonel liglere saha dışında bulunan doğru kurgulanmış bir sistemi temel alarak devam edebilirliklerini sağlıklı bir şekilde sürdürebilirler. Bu sistematik kurgu doğru planlanmış saha içi organizasyonu ile birleştiğinde ortaya kalıcı başarı ve başarılar çıktığı tüm spor insanlarının malumudur. Şahsımda tarafıma güven duyan böylesine bir ekiple çalışmaktan son derece memnun ve mutluyum.
Hazırlık dönemine teknik ve taktik açıdan kısaca göz atacak olursak; toplamda altı hazırlık müsabakası ve otuz beş birim antrenmanın üzerinde bir iş yükü ile bu altı haftalık süreyi tamamladık. Tabi ki futbol oyunu bunların çok dışında bambaşka bir olgu ve bunun kesinlikle farkındayız. Bu noktada kişisel olarak çıkış noktam ‘’Başarılı olmak için çalıştığınızda bu kesinlikle başarılı olacağınız anlamına gelmeyebilir. Ancak çalışmazsanız başarılı olma şansınızı da sıfırlamış olursunuz.’’ Buradan hareketle yine Değerli Yönetimimizin bizlere oluşturduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığımızı kesin olarak söyleyebilirim.

29 eylül moymul ilker hoca yrdmcı.

Ligimize dönecek olursak ilk hafta oluşan puan durumu ve sıralama bizim açımızdan ligin sonunda hedeflediklerimiz ile doğru orantılı bir görünümde şekillendiğidir. Tabi ki henüz her şeyin başındayız. Bu uzun maratonu sonuna kadar götürmek ciddi bir irade ve azim gerektirmektedir. Burada yine vurgulamak isterim ki takım olmak ve takım gibi davranabilmek iyi olanı paylaşmaktan çok, kötü ve olumsuz olana gösterilecek sabır ile ortaya konacak pozitif tavra bağlı şekillenmektedir. Tam olarak bu noktada, takım oyuncularının birbirlerine karşı olan saygıları, işlerine duydukları sevgi ve oyunun kendisine olan bağlılıklarında ortaya çıkmaktadır. Kendi takım oyuncularımız adına da şükür ki böylesine bir iş ortamını sağlamak yolunda ilerlemekte ve bulundukları ortamın kalitesini artırmak adına saha içi ve dışı çalışmalarımıza yön vermeye çalışmaktayız.
Özetle; Taraftarlarımızın ‘’#federaller’’ dediği gibi inşallah ‘’#osenebusene #sonuşampiyonlukolsun’’ diyerek duygularımı da canı yürekten belirtmek istiyorum.

29 eylül moymul topçu 11
Sözlerimi siz değerli futbol emekçilerinin bu oyuna sunduğu katkı ve amatör sporu ve amatör sporun ruhunu yaşatmak noktasında gösterdiğiniz çaba ve özveriyi de sonuna kadar desteklediğimi belirterek, teşekkürlerimle ve biz küçüklere yakışan ellerinizden öpmemiz icap eden bir saygı ile noktalamak isterim.

29 eylül moymul selim 12

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.