Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İLKER ÖZÜSOYLU MOYMULSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

Süper amatör ligde,şampiyonluk parolası ile başladığı sezona,hedefine emin adımlarla giden Moymulspor teknik direktörü,İlker Özüsoylu,haber sitemize ilk altı haftayı değerlendirdi.İlker Özüsoylu’ya teşekkür ediyoruz:

Tavşanlı Moymul Spor Kulübü olarak yarıştığımız Kütahya Süper Amatör Lig 2018 – 2019 sezonunun bu hafta ile birlikte ‘’5 / 1 ‘lik’’ kısmını tamamladık. Gerek oluşan puan durumu ile oynadığımız müsabakalar, gerekse sahaya yansıtmak istediğimiz doğrular bakımından hedeflerimiz ölçütünde geride bıraktığımız altı haftalık zaman dilimini yüksek oranda tutarlılık ile tamamladığımızı söyleyebilirim. Yine bu bölümde ‘’23 kişilik oyuncu grubumuzun 18 tanesi oynanan ortalama 450 dakikalık saha içi performansında ‘’minimum 30 dakika ile maksimum 90 dakika’’ arasında değişen sürelerde’’ görev alarak takımlarının başarısı adına ter döktü. Bu kısmı önemsediğimi özellikle belirtmek istiyorum.

22 ekim moymul timuçin

Tabi ki oynadığımız ‘’bir + beş haftalık’’ (‘’Bir +beş’’ haftalık diyorum çünkü malum bizim adımıza ilk hafta sadece kağıt üzerinde gerçekleşti.) lig bölümünün bu denli hedeflerimiz ile uygunluk içerisinde geçmesini sağlayan en önemli üç sacayağını vurgulamadan geçemeyeceğim.
Birinci ve en önemli kısım, Sayın Başkanımız İbrahim SARIZEYBEK önderliğinde, İkinci Başkanımız Sayın Engin KAYACIK ve tüm değerli yönetim kurulu üyelerimizdir. Çünkü böyle kaliteli bir ekibin bir araya gelmesini sağlayan maddi ve manevi bu yükü sırtlayan değerli yönetimimiz bu işte ki aslan payını hak etmektedir.
İkinci olarak belirteceğim Tavşanlı Moymul Spor Kulübü ‘nün vitrini ve sahada sadece bedenleri ile değil yürekleri ile de mücadele eden oyuncu grubumuzdur.
Üçüncü ve bu işin asli unsuru olan yaşadığımız tüm duyguların tam olarak beden bulmuş hali sevincimizi, coşkularımızı, heyecanlarımızı birlikte yaşadığımız ve yeri geldiğinde birlikte ağladığımız namı değer federaller. ‘’#MoymulsporFederallerTaraftarGrubu’’
İşte böylesine güçlü bir yapı içerisinde emanet olarak bildiğimiz, bu bilinçle teslim aldığımız ‘’Teknik Sorumluluk’’ görevimizi çok daha sağlıklı bir şekilde yerine getiriyor ve oyunun doğrularını çok daha cesurca sahaya yansıtmaya çalışıyoruz.

10 ekim moymul selim

Ligimizde geriye kalan müsabakalarımızın tamamını da hedeflerimize kilitlenmiş bir bilinç ve motivasyon ile oynayacağız. Hiçbir zaman unutmadığımız bu oyunun kendi gerçeklerinin belki de en önemlisi olan ‘’Son düdük çalmadan, maçı kazanmaz ya da kaybetmezsin.’’ İlkesini de bir kez daha vurgulayarak sözlerime son vermek isterim.
Tüm spor branşlarında gündem oluşturmak ve bilgi akışını sağlamak adına gösterdiğiniz çaba ve gayretiniz içinde şahsınıza ‘’Ali MERMER’’ ve sitenize ‘’Tavşanlı Haberci’’ ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygı ve sevgilerimle…

29 eylül moymul ilker hoca yrdmcı.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.