Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

ILICA’DA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLATILD

Kütahya’nın önemli turizm beldelerinden birisi olan Ilıca’da, genel temizlik, bakım ve onarım işlemleri tamamlandı. Termal turizm bölgesi Ilıca, yeni sezona hazır hale getirildi.
Kütahya’nın termal turizm alanındaki göz bebeklerinden bir tanesi olan Ilıca, yeni sezona hazır hale getirildi. Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler hummalı bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarla, çevre temizliği, park ve bahçelerin bakım ve onarımı, Ilıca Otel Harlek bölgesinde ve Ilıca’nın diğer alanlarında genel temizlik, kanalizasyonların bakım, onarım ve temizlik çalışmaları tamamlanan Ilıca’da, turizm sezonu açılmaya hazır hale getirildi. Kütahya ve ülke turizmine kazandırılan Ilıca’da, halen bungalov evlerin çalışmaları devam ediyor.
Yapılan bakım, onarım ve genel temizlik çalışmaları ile daha güzel görünüme kavuşan Ilıca, artık misafirlerini bekliyor.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.