Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İLÇE SPOR MÜDÜRÜ MEHMET DEMİRALP YAZ OKULLARINI ANLATTI

Tavşanlı ilçe spor müdürümüz sayın Mehmet Demiralp,müdürlüğün yaz okulları faaliyetlerini anlattı.

Gençlikspor kurum müdürlüğü olarak yaz okullarımızda,atletizm,badminton,dart,futbol,güreş,karate/kickboks,masa tenisi,taek wondo,okçuluk ve satranç branşlarında ADA STADINDA faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.Ada mesireliğinde ise tenis çalışmalarımız sürüyor.Diğer taraftan Fatih İmam Hatip okulunda,halk oyunları kız ve erkek ve gitar ve mangala branşlarında tüm yaş gruplarında çalışmalarımız  devam etmekte.Bunun yanında Milli Egemenlik okulunda,yağlı boya,kuru boya ve karakalem resim çalışmalarımız belirlenen günlerde sürmekte.M.T.A.L spor salonunda voleybol,basketbol ve kodlama branşlarında da çalışmalarımız devam ediyor.Bütün bunların yanında,Türk Hava Kurumu bünyesinde model uçak branşında haftanın dört günü ve İstiklal ilk okulunda bocce branşında çocuklarımızın yaz aktivitelerine destek oluyoruz.Bu hizmetlerimizden yaklaşık ikibin öğrenci yararlanıyor.

Burada amacımız,öğrencilerimizin yaz tatillerini,sağlıklı bir nesil olarak verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak.Kötü alışkanlıklardan,zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak.Bu kapsamda da 12-13 antrenör arkadaşımızla birlikte bu etkinlikleri yapıyoruz.Zaten müftülüğümüzün organizasyonu altında,camilerde ve değişik kuran kurslarında,öğrencilerimiz sabahtan öğleye kadar bir programa tabi tutuluyor.

23 haziran atıcı ve atlet

Tabi öğrencilerimizin bu çalışmalarının haricinde kalan,zamanlarını da daha dengeli daha düzenli geçirmelerini sağlamak içinde,karakovadaki semt sahalarımızı ada stadındaki,salonlarımızda ve milli eğitimin kapalı spor salonlarında yoğun bir şekilde yaz spor okulları faaliyetlerimize devam ediyoruz.Bu faaliyetlerimiz genelde saat 14.00 da başlıyor ve gece 22.00 a kadar devam ediyor.Ayrıca bu yaz okullarının,atletizm,taek wondo,kick boks ve güreş gibi bazı branşlarını da sene içinde de devam ettiriyoruz.İnşallah gençlik merkezimiz bittiği zaman,kapalı spor salonumuz bittiği zaman,daha geniş bir kitleye yönelik olarak,verimli bir şekilde bu çalışmalarımız devam edecek.

23 haziran atıcı ve minikler

Gençlik merkezimizde inşallah yılbaşına kadar açılacak.Burada,müzik,osmanlıca kursları,kütüphane,bütün gençlerimizin yararlanabileceği kitap kafe gibi bölümler olacak.Yani çok yönlü bir sosyal yer olacak gençlik merkezi.Yine karakovadaki semte sahalarımızda,spor toto teşkilat başkanlığının yardımı ve belediyemizin iş birliği ile yoğun bir şekilde çalışmalar devam etmekte.İnşallah yeni sezona yetiştirmeye çalışıyoruz.Yeni sentetik sahada da,soyunma odalarımız şu anda bitti.Işıklandırma ve tribünlerde bittiği zaman,Tavşanlı’daki 36 kulübümüzün en az 30-40 yıllık spor ihtiyacını karşılamış olacağız.Buradaki sahalarımızda zaten 68 e 105 ebatlarında ve UEFA standartlarında.Artı olarak ışıklandırılmalı,dolayısı ile kulüplerimizin,antrenman programlarınıda,ücretsiz olarak çok rahatlıkla organize edebileceğiz.

Yani amacımız amatör spora bireysel sporlara yoğun ilgi gösteren Tavşanlı’mızın ihtiyacını karşılayabilmek.Bunun içimin elimizden gelenin fazlasını yaparak hemşehrilerimizin talebine cevap verebilmek gayreti içerisindeyiz.Amaç sağlıklı nesiller yetiştirmek,vatana millete,annesine babasına saygılı kendinden küçüklere sevgili,2023 2053 hedeflerimize erişebilecek gençler yetiştirebilmek.

23 haziran minikler

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.