Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İKİNCİ AMATÖR MAÇ SONUÇLARI

Tavşanlı-Domaniç 2. amatör ligi A ve B gruplarında maçlar devam ediyor.A grubunda,Yaylacıkspor ve Hanımçeşmespor dört maç sonunda yenilgi almayan takımlar.Yaylacıkspor henüz kalesinde gol de görmedi ve 18 golle en çok gol atan takım durumunda.12 puanla da grupta lider durumda,aynı puanla Hanımçeşmespor ikinci,Hanımçeşmesporda 17 gol atıp 4 gol yemiş.

 

13 şubat gençler gücü

Daha önce belirttiğimiz gibi bu aralar maçları izleme fırsatımız pek olmuyor(sağlık sorunlarımız nedeniyle).Dağçeşmespor-Çobanköyspor maç sonunda,gene futbola yakışık almayan olaylar olmuş.Bir sporsever arkadaşımız maç sonu ile ilgili fotoğraflar yollayıp,Çobanköyspor taraftarının sahaya girdiğini bu tip olayların futbola yakışmadığı notunu düşmüş.Açıkcası Çobanköyspor taraftarlarından böyle bir eylemi hiç beklemezdik.İzlemediğimiz için çok fazla yorum yapmayacağız,olmuyor deyip geçelim en iyisi.

 

13 şubat dağçeşme13 şubat çobanköy seyirci

B grubunda haftayı bay geçen Saruhanlarspor yenilgisiz lider durumunda.Dört maçta üç galibiyet ve bir beraberlikle,10 puanla grubun zirvesindeler.Grubun bir diğer yenilgisiz takımı Gençlergücü.Dört maçta iki galibiyet ve iki beraberlikleri var,8 puanla ikinci sıradalar.Sezona istediği gibi başlayamayan Tepecikspor,Başköysporu 5-1 gibi farklı bir skorla geçerek here iki grupta haftanın en farklı sonucunu elde etti.Tepeciksporun,teknik direktörlüğe Ali Buçan’ı getirmiş olduğu bilgisini de iletelim.

 

13 şubat bozbelen

A GRUBU MAÇ SONUÇLARI

HANIMÇEŞMESPOR    BALIKÖY GENÇYURDUSPOR   3 – 0 (HÜKMEN)

DAĞÇEŞMESPOR          ÇOBANKÖYSPOR                         3 – 2

D.ÇAMLICASPOR          YAYLACIKSPOR                           0 – 3

BAY: 3 EYLÜLSPOR

B GRUBU MAÇ SONUÇLARI

BAŞKÖYSPOR             TEPECİKSPOR                               1 – 5

G.GENÇLİKSPOR      GÜZELYURTSPOR                        1 – 2

GENÇLERGÜCÜ       BOZBELENLİLERSPOR               0 – 0

BAY: SARUHANLARSPOR

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.