Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İKİ İBRAHİM DUYUM VE ERTAN

Futbola bakış açımıza uyan ve kısa süre önce amatör futbolculuk yaşamlarını noktalayan iki futbolcudan söz edeceğiz,TFF verilerini de esas alarak.Önceliği İbrahim Ertan’a veriyoruz elbette çünkü sadece iki kulüpte futbol oynamış.

İBRAHİM ERTAN
İbrahim Ertan 1977 doğumlu.Ffutbola 1993 yılında Tavşanlı Lşinyitsporda başlamış.TFF verileri öyle diyor.Ayrılış tarihi 1999 yılını gösteriyor o zamanlar köy statüsünde olup şimdilerde mahhalle olan Çardaklı’nın takımı Çardaklıspora gelmiş İbrahim Ertan.VE 2018 yılına kadar geçen dolu dolu 18 yıl.Son maçındaki rakiplerini tam hatırlamıyoruz da takımının başında sahaya çıkıp 10 dakika sonra oyundan çıkmıştı.
Saha kenarında da kısa sürelide olsa bir tören yapılıp kendisine kupa verilmişti kaptanın.Bizde oralardaydık o gün.

İBRAHİM DUYUM
Bahsedeceğimiz bir başka isimde İbrahim Duyum.Futbolunun son yıllarında üç dört takım gezmiş olsa da başladığı yıllarda Tunçbilek Belediyesporda uzun süre geçirmiş.1984 doğumlu olan İbrahim Duyum,2006 yılında filiz lisansla Tunçbilek Belediyesporda futbola adım atmış.2014 yılınsa kadar aralıksız olarak başladığı kulüp Tunçbilek Belediyesporda forma giymiş.

Sonra bir yıl Demirbileksporda forma giymiş,yıl 2015.2016 yılında hem tekrar Tunçbilek Belediyespor ve gene Demirbilekspor.2017 de Ömerbeyspor ve 2018 de Bozbelenlilerspor.Futboldan sonra teknik adamlık yapmaya başlamış İbrahim Duyum.Ve futbolun oynandığı son sezonda Tunçbilek Belediyesporu,1. amatör ligden,süper amatör lige taşıma başarısını göstermiş.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.