Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İKİ FARKLI TAVŞANLI LİNYİTSPOR

BAL üçüncü hafta maçlarında,T.Linyitspor ada stadında,ilimizin takımı Kütahyasporu konuk etti.Her iki takım arasında yıllardır süren rekabet,hem de BAL statüsü,iki takımı da kazanma düşüncesine itiyordu denilebilir.

7 ekim ben ferdi cihat

Ancak maça Tavşanlı Linyitspor çok iyi başladı.Rakibi Kütahyaspora üstünlüğünü kabul ettirdi ve neredeyse atak şansı ve pozisyon vermedi.Mücadele güçleri üst seviyede,yardımlaşmaları çok iyiydi denilebilir.Maçın ilk yirmibeş dakikasında,ikisi İbrahim Zeytin’den birisi Adem Hakan Ali Denizer’in serbest atışından üç önemli gol pozizyonu var.Ve İbrahim Zeytin’in 40 ve 45.dakikalarda bulduğu güzel iki gol.Aklımızda kalan Kütahyaspor adına,43 de İbrahim Keleş’in kullandığı serbest atışın kornere çıkmasıdır.İlk yarının 2-0 T.Linyitspor lehine bittiğini de herkes biliyor.

8 ekim zeytin

İki farklı skorun T.Linyitsporu rahatlatacağını,oyun etkinliğini sürdüreceğini düşünüyorduk,yanılmışız.Ki bizim gibi düşünenlerin çoğunluk olduğunu söyleyebiliriz.İkinci yarının hemen başlarında sakatlanarak oyundan çıktı Suat Ünal.Sarıgöl Suat’ın yerine,son transfer Ferdi Kösem’i aldı oyuna.Böyle olunca Ferdi Kösem en önde oynamaya başladı.İbrahim Zeytin’de Suat’ın yerine kaydı diyebiliriz.

7 ekim fatih kaptan.

Ancak şu göründü,Suat Ünal’ın oyundan çıkması,orta saha üstünlüğünün Kütahyaspora geçmesine neden oldu.Erhan Sarıgöl,İbrahim Zeytin yerine Dursun Sorgun’u aldı oyuna.İbrahim Zeytin’in küçük bir sakatlık yaşadığını da ekleyelimT.Linyitspor adına Ferdi Kösem’in rövaşata denemesi ve Sinan Bozkır’ın sol tarafımızdan attığı şutun üst direkten dışarı çıkmasıdır aklımızda kalan.Zaten bundan sonra takımımızın pozisyonu yok diyebiliriz.Kütahyasporun,Sami Serdar ve Ahmet Üner’le iki ve  Yener Şerif’le attığı dört şuttan,birinin auta gittiğini,üçünde kalecimiz Erman Balaban’ın başarılı olduğunu ekleyelim.Uzatma dakikalarında,Kütahyasporun Ahmet Ünerl’le bulduğu gol,sadece maçın skorunu değiştirip tescilledi 2-1 T.Linyitspor galip.Hakemin maçı 7 dakika uzatması da bize ilginç geldi açıkcası.Kazandık maçı fazla üzerinde durmuyoruz.

7 ekim güney acet bşkn mdr

Maç öncesinde Kütahya tüfad başkanı Mehmet Acet ve yöneticiler,Güney Erdem ve Levent Saltuk,her iki takım teknik adamlarına çiçek takdim ettiler.Sporda dostluk ve kardeşliği vurgulamak adına ve hem Erhan Sarıgöl hem de Hikmet Demirbilek hocaların TÜFAD üyesi olmaları nedeniyle.Tabi bu çiçek verme   sırasında Kütahya ASKF başkanı Murat Cengiz,her iki kulübün başkanları,Akın Şirin ve Mehmet Özdoğan da hazır bulunanlar rasındaydı.

7 ekim cengizhan

Maç öncesi,stada ilk gittiğimizde,Kütahya ASKF başkanı Murat Cengiz ve başkan yardımcısı Celalettin Altay’la kısa sohbetimiz oldu.Mevzu misafir takımın taraftarının alınıp alınmaması mevzusu.Ramazan Arslandaş da gelmiş maça,hoş geldin demeyi ihmal etmedik tabi.Kütahyaspor geldi önce stada,Moymulspordan tanıdığımız Sami Serdar Yılmaz ve Onurcan Şenkartal ile ayak üstü laflayıp hoş geldiniz dedik.Onurcan Şenkartal sakatmış,onsekiz kişilik kadroda yoktu.

7 ekim onurcan

Sonra tabi bizimkiler,maç önemli olunca biz de heyecan yapıyoruz işte.Ne derler,insan yedisinde neyse yetmişinde de o olurmuş.Arada maç öncesi futbolcularımızla,teknik adamlarla,kulüp yetkilileri ile konuşmak hoşumuza gidiyor.

7 mayıs mustafa niyazi

Tribünlerde de keyifliydik tabi,İsmail Yanık gelmiş.Linyit manyağı derim ben ona,Bünyamin Asa ben ve Çardaklıspor kalecisi İbrahim Özkan neşeliydik devre arasında.Sonra Tepeciksporlu,Hakan Demir Moymulsporlu Mehmet Topçu,gözümüze çarpınca laf atmadan duramadıklarımızdan.İkisini de tebrik ettik geçen hafta maçları için.Arada Hakan Demir’e sitemde ettik,biliyor sebebini haklısın valla abi dedi.Arada devre arasında İsmail Batur da oralardaydı.Takım galip olunca keyifli oluyoruz tabi.Zeki Taş’laqda lafladık tribünde de,kendisine Kadir diye mi seslendim diye kara kara düşünüyorum.yaşlanıyoruz iyice..

7 ekim ben nihat

Maç başlamadan da,Tepecikspor teknik sorumlusu Yücel Tosun’u görüp tebrik ettik elbette.Farklı kazanmışlardı geçen hafta.Kazanıp kaybetmek çok önemli değil  diyor Yücel hoca.Önemli olan güzel futbol centilmence oyun.Akıncılarspor teknik sorumlusu Murat Gçömen ve genel kaptan Cengiz Bektaş’da tribünlerde gördüklerimizden.Cumartesi Yeşilay galibiyedi için kutladık tabi.Murat Göçmen,zor oldu belki ama önemli olan kazanabilmekti diye düşünüyor.Cengiz Bektaş Akıncılarsporda oynayan futbolcuların,Tavşanlı gençlerinden olmasını önemsiyor.

7 ekim ben yanık bünyamin

Mustafa Kıldıran ile kısaca sohbet de aklımda.Yalçın Kıldıran’ın kardeşi ve Yalçın Kıldıran Baş İskele Doğansporda.Bizim çay da kendisinden oldu da,teşşekkür bile edemedik.Oğlumuz Mustafa Mermer geç kaldı gibi.Gelmeyeceksin sandım dedim.Abisi Nihat’da gelmiş,tribünlerdeydi.Bu aralar sporu boşladı Nihat.Ama rakip Kütahyaspor olunca,o da soluğu adada almış.

8 ekim ben sarıgöl

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.