Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İKİ ANTRENMAN T.GENÇLİKSPOR VE DEMİRBİLEKSPOR

Süper amatör lig takımlarımızda antrenmanlarına devam ediyor.Biz gene Pazar günü T.Gençliksporun antrenmanını izlemeden geçemedik.İki gün öncede T.Gençlikspor tesislerindeydik bugün de öyle oldu.Ancak T.Gençlikspor için şunu söylemek mümkün kadro tam şekillenmemiş ve 14 futbolcu ile antrenman yapıyorlar.

Teknik sorumlu Yılmaz Yaman’a sorduk tabi,canımız rahat etmiyor sormadan.Sayın Yaman şöyle diyor;bizim anlaştığımız futbolcular var bir hafta içinde onlarda çalışmalarımıza katılacaklar.Bunun yanında henüz önümüzde zaman var,tabi nokta transfer yapacağımız mevkilerde var,elbette çözüme kavuşturacağız.

Biz arada Yılmaz Yaman hoca yardımcısı Cemil Göneş,yönetici Asım Şevke ve Beyköysporda alt yapı koordinatörlüğü yapan R.Tamer Kıran’la futbol sohbetini de yapıyoruz.Yaman hocanın BAL için bir tesbiti kafamızı kurcaladı doğrusu.Bu gidişle ilimizin BAL kontenjanı ikiye düşerse kimse şaşırmamalı dedi.Neden dedik tabi,malum Yılmaz Yaman bir taraftanda Kütahya ASKF de görevlidir.Neden olacak BAL a çıkan takımlarımız bu hakkını kullanmazsa olacağı budur.Bilmiyorum belki kendi tesbiti,belki öyle bir duyum aldılar Kütahya ASKF olarak.Ancak düşüncenin doğruluğu benim de aklıma yattı açıkcası,

Antrenmanları keyifli geçiyor T.Gençliksporun.Biz İbrahim Horsaoğlu’na takıldık,sen oynuyorsun,küçük kardeşin teknik adamlık peşinde diye.Onur Torlak’da sakalları uzatmış iyice,severiz kendisini ne bu sakal uzatmışsın iyice diye de ona takıldık.Ben uzatmıyorum kendisi çıkıyor abi yanıtını aldık.Futbolcuların hepsi zekidir,her soruya kestirme cevap verebilirler her zaman.

Günün izlediğimiz ikinci antrenmanı Demirbileksporun antrenmanıydı.Teknik direktörleri Ali Sulu ile muhabbetimiz var diyeyim,konuşuruz zaman zaman.Antrenman yapacaklarını biliyorduk,izlemeyi de kafamıza koymuştuk.Demirbileksporda henüz kadroyu tam olarak şekillendirmemiş gibi.Onlarında futbolcu sayısı şimdilik az.Transfer için Demirbileksporda,üniversiteye gelecekleri bekliyorlar gibi.Ali hocam da aceleci davranmıyor,kadromuz genç ağırlıklı ve Demirbilek yöresinden olsun istiyoruz diye düşünüyor.Tabi ki gereken ve ihtiyaç olan yerlere transferlerimiz olacak.Bu transferleri yaparken de kulübün maddi olanaklarını göz önünde tutacağız diyor hoca.

Biz arada kısa sürede olsa kaleci Hikmet Geleş ile ve deneyimli oyuncu Ömer Bozbey’le selamlaşıp kısa da olsa lafladık.Kulüp başkanı sayın Bekir Göktaş’lada epeyce konuştuk hem futbolu hem Demirbileksporu.Başkanında diğer bütün başkan ve yöneticiler gibi en büyük derdi para,maddiyat önemli.Gider çok gelir az böyle olunca sıkıntı büyük oluyor diyor Bekir başkan.

Arada Oğuzhan Efe’yi sordum başkana,nerede bu çocuk diye.Bak gali sen işe başkanında haberi yok.Sarıldı telefona Bekir başkan,maça gitmiş Oğuzhan.Neyse nasihat etti telefonda başkan antrenmanları kaçırma diye.Sempatikdir iyi çocuktur Oğuzhan,gerçekten sevdiğim genç futbolculardandır.Ama benim anladığım kafasına göre takılmış bu kez,yapma böyle diyeyim en iyisi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.