Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İBRAHİM ZEYTİN VE ARKADAŞLARI

Ada stadındayız,takımımızın yedek kulübesinin olduğu yerde.Hemen arkamızda kapalı B tribünleri.Aşağı yukarı 70 lerdeyiz,T.Linyitsporlu bir futbolcumuz,rakip alanda geriye doğru pas attı.Birden tribünlerden yükseldi ses,ileri doğru yürüsene ve okkalı bir küfür.Ben şöyle bir baktım o tarafa,teknik direktör Sarıgöl de baktı şöyle bir.Genel kaptan Hüseyin Yeğen ve kaleci antrenörümüz de öylesine baktılar.Ama o küfürden sonra,çıt çıkmadı o taraftan da.

26 kasım yedekler

Şimdi kardeşim,dediğimiz gibi maçın 75 inci dakikalarındayız.Takım 5-0 galip,rakip çözülmüş,oyunun kontrolu elimizde.Yani bir geriye doğru atılan pasa,senin ettiğin o küfür yakışık aldı mı?Kaldı ki,mağlup da olabilirdik,insan kendi takımının futbolcusuna küfür eder mi?

26 kasım çamlıca

T.Linyitspor maça golle başladı desek yanlış dememiş oluruz.Daha 3. dakikada Şahin Gizlenci’nin pasını,gole çevirdi İbrahim Zeytin.Sonra 26. dakika bu kez Adem Denizer’in pası,gene İbrahim Zeytin ve 2-0.Dakikalar 37 yi gösteririken,Adem Denizer’den mükemmel pas BAL ın gol kralına.O da  affetmedi,kral tabi ki İbrahim Zeytin,ilk yarı skoru 3-0.Gollerin dışında aklımızda kalan bu yarıdan,19 da Adem Denizer’in ve 34 de Mehmet Meşe’nin şutlarıdır.

26 kasım linyit

İkinci yarı gene oyunun kontrolu tamamen T.Linyitsporun elinde.58 de orta sahanın dinamosu Mehmet Meşe attı golünü 4-0.Dakikalar 62 ye geldiğinde,takımın belkide asist kralı Adem Denizer,onsekizin üstünden attı şutunu,yan direğe çarptı ve gol,5-0 aynı zamanda maçın da skoru oldu tabi.

26 kasım meşe zeytin cengiz

Gollerin dışında aklımızda kalan pozisyonlar var gene T.Linyitspor adına.69 da Adem Denizer’in pasına Cengizhan Gündüz’ün şutu aut.72 de Adem Denizer’in şutu,kaleciden döndü.Dönen topu kral Zeytin şutladı,defanstan döndü.Adem Denizer alıştı ya şut atmaya,77 de gene vurdu,üstten auta gitti.86 da Adem Denizer’in kullandığı serbest atışta,kaptan Fatih Yılmazlar vurdu kafayı da auta gitti top.Son anlarda Sinan Bozkır,altıpas içinde yerde kaldı da,bizimkilerin penaltı beklentisini es geçti hakem.

26 kasım zeytin

Dedik ya İbrahim Zeytin ve arkadaşları diye,yanına Adem Hakan Ali Denizer’i de koyarak,Tavşanlı Linyitsporlu futbolcuları kutlayalım.Hiç birini bir birinden ayırmıyoruz,hepsinin ismini yazmaya kalksak,ohoo işimiz zora girer.Aklımızda kalan bu yarıdan,bir ara Şahin Gizlenci ile Burhan Beyazıt arasındaki gerginliktir.Şahin Gizlenci sinirlendi birden de,Burhan Bayazıt da uymadı ona.

26 kasım yücel celal

Her neyse,T.Linyitspor teknik heyetini,ve kadrodaki bütün futbolcuları tebrik ediyoruz.Farklı galibiyet iyi futbol ve sahamızda kaybettiğimiz maçlara hayıflanıyoruz.Tabi Çamlıcaspor teknik heyetini ve futbolcularını da kutluyoruz.Bize göre centilmence ve futbolu çirkinleştirmeden oynadılar.

Şimdi ikinci yarı başlarken,teknik direktör Sarıgöl hocamızı önce tebrik ettik.Daha maç bitmedi,benim için sıfır-sıfır başlıyor yanıtını aldık.Neden şu futbolcuyla başlamadınız diye de üsteledik,sabırla yanıtını verdi bizde haklısın hocam dedik elbette.Patron elbette sayın Sarıgöl’de,maçtan hemen sonra ayrıldığımız için buradan soralım.Tabi amacımız,ikilik çıkarmak,şu neden oynamıyor bu neden oynamıyor diye yaygara yapmak değil.Takımda gözlemleyebildiğimiz mükemmel bir arkadaşlık var.

26 kasım cengizhan

Bunları dedikten sonra,bu maçta kalede Cihat Akcan’a yer vermeyi neden hiç düşünmediniz diye sormak isterim.Rakip kağıt üzerinde kolay,tam da Cihat’ın kalede olabileceği bir maç.Hadi ilk onbiri geçtim,ilk yarı 3-0 bitmiş,ikinci yarı başında kalede olsa kötü mü olurdu?Hadi onları da geçtim,maç olmuş 5-0,al Cihat’ı kaleye,biz de işte bizim çocuk kalede diyelim.Her neyse,daha önce de yazdık,Erhan Sarıgöl işini bilir diye noktalayalım.

26 kasım feti abi

Biraz saha içinden bahsedelim ve de maç sonundan.Erken saatlerde statdaydık,baktım Feti Demirat abimiz ve Halim Göçmen.Bayağı bir erkencisiniz dedim,tek sen mi erkenci olacaksın yanıtını aldım.O kadar erken gelince büfede çay demlensin diye beklediler tabi.

Kütahya ASKF başkan yardımcısı ve günün saha denetçisi Celalettin Altay ve ilçe spor müdürlüğü şefi Yücel Tosun’la amatör futbolu konuştuk.Yücel hoca aynı zamanda teknik direktörlük yapıyor.Bu güne kadar hakemlerden şikayetçi olmazdı pek de,son maçı için yakındı epeyce.Saha dışında kalan iki futbolcusu için doğru karar diyor,diğerlerini anlamak güç diyor.Celalettin Altay’a ne olacak bu karakova diyecektim de,demedim.Nasıl olsa,kem küm edip beni bağlar geçerdi.

26 kasım mustafa

Bir ara dördüncü hakem Sema Süer’le sohbet ettik.İlk kez böyle maçlarda bir hakemle konuştuğumu da söylemeyelim.Arada,saha denetçisini arıyordu da,tamam buluruz deyip,gidip Celalettin beye haber ettik.Bu konuşmalardan hemen sonra,emniyetden,bir amir arkadaşımızla sohbete daldık.Karakova karışmış haberin var mı deyince kulak kesildik.Akıncılarspor-Gürağaçspor maçı bir sürü olay çıkmış.Yakıştıramadık tabi olayın içindekilere.Maçın hemen öncesinde,İsmail Batur’la Hakan Demir gözüme çarptı.Hakan kırık kolla gelmiş,ne işin var burda dememe kalmadı,Batur,gittim aldım geldim hastahaneden dedi.İki maçla yırtmışsın hadi dedim de,itiraz edeceğim,bir maçtan fazlası çoktur diye parladı.Güldüm ses çıkarma en iyisi Batur dedim.

26 kasım kaymakam.

Maç sonu erken davranmaya çalıştık,herkes gibi bizim de aklımızda karakovadaki,T.Gençlikspor-Moymulspor maçı var.Stat çıkışında kaymakamımız sayın Yüksel Kara,belediye başkanımız sayın Mustafa Güler,ilçe spor müdürümüz sayın Mehmet Demiralp keyifliydi.Kaymakamımız sayın Kara bir ara vatandaşla,sohbete dalmış,sporseverin sevincine ortak.

Evlat Mustafa acele ediyor,bizi karakovaya götürecek de,işi varmış çabuk baba diye diye bir hal kaldı.

25 kasım ben hakem

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.