Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İBRAHİM ÖZKAN ÇARDAKLISPOR KALECİSİ

Amatör futbolumuzun deneyimli kalecilerinden,bu sezon Çardaklısporda futbol oynayan İbrahim Özkan’la hem takımının durumunu hem amatör futbolumuzu konuştuk.

İBRAHİM ÖZKAN:Ben askerlik görevimi ifa ettiğim için uzun süredir yoktum Tavşanlı futbolunun içerisinde.Askere gitmeden önce de omuzumdaki sakatlık nedeniyle uzak kalmıştım.Bu sezon gelen teklifler arasında en uygunu Çardaklıspor olarak geldi bana ve asker dönüşü burada başlamış oldum.

Çardaklıspor olarak 2018-2019 sezonunun ilk yarısında başarılı olduğumuz söylenemez.Puan cetvelindeki yerimizden de belli oluyor zaten.Sezona 3-3 lük Derbentspor beraberliği ile başladık.Arkasından grubumuzun iddialı takımı Beyköyspora 0-3 kaybettik.Ligin üçüncü haftasında bir diğer iddialı takım Hanımçeşmesporla 2-2 berabere kaldık.Sonra Ayvalıspora 4-2 kaybettik,Ayvalıspor ilk galibiyetini bizden almış oldu.

1 ekim ibrahim özkan

Açıkcası en çok üzüldüğüm maç ilk yarının son maçı oldu.Sahada kazandığımız maçı,yaşı büyük oyuncu kontenjanında yöneticilerimizin dikkatsizliği nedeniyle 0-3 hükmen kaybettik.Elbette futbolcular olarak hepimizin sahada vermiş olduğu emeğe çabaya yazık oldu.Biz beş puanla ligin 4.sırasında olacaktık rakibimiz Ömerbeyspor,bizim yerimizde olacaktı.

Olan oldu tabi ki geçmişe takılıp kalmayacağız.Ben ve takım arkadaşlarım el ele vererek,Çardaklısporun başarısı için çabalayacak ve takımımızı 1.amatör ligde tutabilmek için elimizden geleni yapacağız.Bir futbolcu olarak hakemler için çok fazla konuşmayı doğru bulmuyorum.Lakin bu sezon iyi bir yönetim göstermediklerini de söylemeden geçemeyeceğim.

3 kasım atatürk

Futbolculuğumun yanında iyi bir Tavşanlı Linyitspor taraftarı olduğumu da bilirsin abi.Takım bu sene iyi gidiyor,herkesin gördüğü gibi.Bir aile havası oluşturmuşlar,yardımlaşma ve dayanışmaları mükemmel.İnşallah bu sene şampiyon olurlar.

Ali abi sohbet keyifli oldu benim için,teşekkür ederim.Bütün takımlarımıza samimiyetle başarılar dilerim.Allah hiç bir futbolcu kardeşime sakatlık vermesin.Tribünleri dolduran bütün sporseverlerimize de centilmence maç izleyin diyorum.Sahada futbol oynayanlara küfür ve hakaret yakışık almıyor.Futbolcuların büyük çoğunluğu birbirini tanır,arkadaştırlar.Bugün rakip olanlar dünlerde aynı formayı birlikte giymişlerdir.Yarınlarda da aynı formayı beraber terletme ihtimali her zaman vardır.

25 ekim özkan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.