Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

İBRAHİM KARAKAYA GENÇLERGÜCÜ TEKNİK SORUMLUSU

A.MERMER:Sayın hocam merhaba,takımınız grup maçlarını tamamladı,önümüzdeki haftayı bay geçecek.Öncelikle ligin başlangıç maçına gidelim.Göbel Gençlikle ilk maç,iki kez oynandı neler söyleyeceksiniz?

İ.KARAKAYA:İlk maçta,sezon başı hazırlığımızı gayet iyi yapmıştık.İlk maçada çıktık,rakibimiz Göbel Gençlikspor,gençlerden kurulu bir takım.Maçta kural hatası yapıldı,hakem maçı 5  dakika korner direksiz oynattı.İlk  beş dakikadan sonra hakem bayraksız olduğunu anladı.Maçı sıfırdan oynatması gerekirken,devam ettirdi.Rakip de kural hatasından itiraz etti.Maçı tekrar oynadık,tekrarında  da güzel bir maç oldu.3-1 yendik,ilk maçı böylelikle  geçirdik.

A.MERMER:Peki hocam sonraki dört maçı konuşalım.5 gollü iki galibiyet ve biri golsüz iki beraberlik.

İ.KARAKAYA:Biz toplamda ilk yarıda 6 maç yaptık.Altı maç sonunda,ilk yarıyı grup lideri olarak bitirmeyi başardık.14 puanımız var,attığımız 15 gole karşılık 3 gol yedik.Başarılı bir ilk yarı geçirdiğimizi söyleyebilirim ama,ligin bitmediğini biliyoruz.Rakiplerimiz çok güçlü,transfer sezonunda iyi transferler yaptılar.Bozbelenlilerspor,4-5 tane sporcu aldı,keza Tepecikspor yeni bir hoca ile anlaştı.Yılların tecrübesi Ali Buçan’la,Samsunspor U 21 takımının teknik sorumlusuydu.Hoca olarak takviye yaptı,futbolcu olarak,3 veya 4 takviye yaptı.Göbel Gençlikspor takviye yaptı,Güzelyurtspor takviye yaptı.Böyle olunca ikinci yarı daha çetin geçecek,henüz kimin çıkacağı belli değil.Bu grupta altı takımdan,üçü çıkamayacak,üçü çıkacak.Ama kimin çıkacaı belli değil,bütün takımların şansları eşit.

 

19 şubat kahraman karakaya

A.MERMER:Peki,ilk yarının son maçına gelelim.Bana göre en zor deplasmandı ve bana göre sürpriz,Saruhanlar maçınız ve kazandınız,neler söyleyebilirsiniz?

İ.KARAKAYA:Saruhanlar maçı,sürpriz demeyelim ama gerçekten,Saruhanlar çok güçlü bir rakip.Gençlerden kurulu bir takım akat onların şanssızlığı,antrenman yapmadan maça çıkmaları.Neden antrenmana çıkmıyorlar?Bu çocuklar Bursa’da yaşıyorlar,çalışıyorlar çou Saruhanlar köylü.Pazar günü maça geliyor,maçtan sonra tekrar Bursa’ya dönüyorlar.İdmansız olduklarından,istifade ettik.Ama yetenek olarak baktığımızda,Saruhanlar benim gördüğüm.en iyi takım diyebilirim.

 

19 şubat gençler gücü asa

A.MERMER:İrahim hocam,hakemler ve taraftarlar konusunda neler düşünürsünüz?Hakemlerin maç yönetimi nasıl,izleyiciler bana hep fazla agresif  gibi geliyor,teknik adam olarak siz ne söylersiniz?

İ.KARAKAYA:Hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama hakemler çok formsuz.Bazan düşünüyorum,bir hoca olarak,acaba yanlış mı düşünüyorum diye.Elimizde video görüntüleri var.Örneğin bir Bozbelenlilerspor maçında,adam üç metre arkadan geliyor gol atıyor.Yan hakem golü vermiyor,buz gibi gol ama yan hakem kaçırdı hadiseyi.Dediğim gibi art niyetli olduklarını düşünmüyorum ama hakemler formsuz.

Seyircilerle ilgili düşüncem gerçekten çok kötü.Ligin en centilmen taraftarı Saruhanlar.Ben Tavşanlı’da da küfürsüz maç istiyorum.Yani,din kitap,Allah demiyor insanlar,sövüyorlar,bu da çok hoş olmuyor.Orda daha centilmen olmaktan yanayım.Taraftarların tamamına,hiç bir takım ayırmadan,Gençlergücü taraftarı dahil,Tepecik,Göbel,Güzelyurt,Başköy,hangi takım olursa olsun,bütün takımların taraftarlarını sükunete davet ediyorum.Ben Domaniç’e maça gittiğimde,Saruhanlar’ın seyircisi,maçtan önce ve maçtan sonra,bizi alkışladılar.Asla küfür etmediler,asla bir gerginlik yaşamadık,bunun ben burada Tavşanlı’da olmasını istiyorum.En nihayetinde bu bir oyun futbol oyunu,bir taraf galip gelecek veya maç berabere bitecek veya malğup olacaksın.Buna alışmalıyız bu bir oyun,gelin hep birlikte tadını çıkaralım.Taraftarlarımıza benim söyleyebileceklerim bunlar.

A.MERMER:Peki Karakaya hocam futbolcu sağlığı ve sahalarımızdaki güvenlik konusunda ne diyeceksiniz?

İ.KARAKAYA:Futbolcu sağlığına önem verilmiyor,bunu şöyle örneklendirebilirim.Futbolcu darbe alıyor,benim bir futbolcum bir maçta ciddi şekilde darbe aldı.Darbeye soğutucu sıkılması lazım.Oraya gelen sağlık görevlisine sorduğumda,çantasında hiç bir şey yok.Soutucu yok örneğin,salık memurunda soğutucu olmaz mı?Yani bunu kulüpler alacaksa,kulüpler alsın.Hastahaneden geliyorsa,görevliler,hastahaneden alıp da gelsin.Bakın,maçlar sert geçiyor,Domaniç’de benim futbolcum İbrahim Çetinkaya’nın ayağı neredeyse kırılıyordu.İkinci yarının başında,oyundan çıktı,ambülansla hastahaneye götürüldü.Hafif çatlak çıkmış ama orada donanımlı bir sağlık memuru yok.Yani sağlık memuru var mı var diyorlar,hepsi bu.Olaya ciddi yaklaşılmıyor.Oraya gelen salık memurunun salam malzemelerle gelmesi lazım.Bir soğutucu mutlaka olmalı.

Güvenlik konusu önemli bir konu aslında.Bu konuda uzu uzadıya konuşmayayım ama,özellikle Karakovada çok yetersiz güvenlik önlemi olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.

A.MERMER:Hocam teşekkür ederim,benden bu kadar bu günlük.Eklemek istediğiniz varsa buyrun.

İ.KARAKAYA:Bende teşekkür ederim tekrar vurgulamak istediğim şudur.Lig henüz bitmedi,ben bütün takımların şanslarını eşit görüyorum.Bozbelenlilerspor,Tepecikspor veGöbel Gençliksporunda son ana kadar yarışın içinde olacağını düşünüyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.