Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İBRAHİM KARAKAYA GENÇLERGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ

Tavşanlı 1.amatör ligi A grubu takımlarından Gençlergücüspor teknik direktörü,İbrahim Karakaya ile keyifli bir futbol muhabbeti yaptık.Sayın Karakaya sorduğumuz soruları da içtenlikle yanıtladı.

A.MERMER:Hocam iyi akşamlar.Futbol muhabbetlerimize bir yenisini ekliyoruz.Öncelikle bu hafta oynayacağınız Bağlıkspor maçı için düşüncelerinizi sorayım.

İ.KARAKAYA:Umarım dostça ve güzel bir mücadele olur.Bağlıkspor,güçlü ve iyi bir kadroya sahip.Bizde güçlü bir kadroya sahibiz,bakmayın bugünkü puan durumuna.

A.MERMER:Peki hocam biraz gerilere ligin başına kadar dönelim.İlk yarı maçlarınızı değerlendirebilir misiniz?

16 kasım ben karakaya

İ.KARAKAYA:Hedefimiz ligde kalmak,hatta ilk üç takım arasına girip,play-of oynamaktı.İlk yarı hedeflerimize,yaşasığımız sakatlıklar ve kırmızı kartlar sebebiyle ulaşamadık.Ligin ilk maçı olan,Bozbelenlilerspor maçında,hakem 4 kez hatalı ofsayt bayrağı kaldırarak,gol atmamızı engelledi.Aynı maçta,iki tane oyuncumuzu oyundan attı ve yaklaşık 60 dakika eksik oynadık.Üstüne bir de olmayan penaltıyı verdi,olacak gibi değil.Tüm taraflı,tarafsız izleyiciler,o maçta hakkımızın yendiğini söylediler.O maç bizim için dönüm noktasıydı,o maçı alabilseydik,bugün liderdik.Hakemlerimiz,art niyetli değiller,ama gerçekten hatalı işler yaptılar.

A.MERMER:İbrahim hocam ilk yarı 6 puanla kapandı.İkinci yarı iki maç oynadınız.Bozbelenlilerspora farklı yenildiniz sonrasında lider Çukurköyspora çelme taktınız diyeyim.Bu iki maç için neler söyleyebilirsiniz?

İ.KARAKAYA:İkinci yarıya iyi hazırlandık.İlk maçımızda Bozbelenlilerspora farklı yenildik.İyi oynamamıza rağmen,bireysel hatalardan,goller yedik.Böyle farklı yenildiğimiz için,hiç kimseye iyi oynadığımızı anlatamayız.

16 kasım karakaya antrenman

Çukurköyspora çelme atmadık,onlardan daha iyiyiz aslında.Hatta onlar bize,çelme attı diyebiliriz.Sadece şanssız goller yedik.Attığımız gollere baktığımızda,çalışılmış olduğunu görebilirsiniz.İyi oynadık ve hakkımız galibiyetti.

A.MERMER:Hocam İbrahim Karakaya nasıl bir teknik direktördür?Hoca-yönetim,hoca-futbolcu,hoca-taraftar ilişkilerinde nelere dikkat eder?

İ.KARAKAYA:İbrahim Karakaya gençleri seven bir hoca.Hocalığımın en güzel çağındayım.İyi okunursa(yaptığım işler)çok güzel işlere imza attım.Dar kadroyla ve dar bütçe ile.Ben hocayım,işim futbolcuları maçlara hazırlamaktır.Maç başladığında,takımımı yönetirim ve tamamen oraya motive olurum.Orada seyirciye cevap vermem.

A.MERMER:Sayın hocam gelelim tribünlerdeki sporsever ve taraftar profiline,ne diyebilirsiniz?

İ.KARAKAYA:Taraftarlara gelince,tribünleri doldurmaları çok güzel.Ama gerçek seyirciyle güzel.

Kendi dinine küfreden,rakip takım,teknik kadro,futbolcu veya yönetici ya da hakemlere ağıza alınmayacak şekilde küfredenlerle değil.

A.MERMER:Hakemler demesem olmaz bu kadar muhabbetin üstüne.Hakemler nasıl,hakem-teknik sorumlu,hakem- futbolcu ilişkileri haķkında sizin düşünceleriniz nedir?

İ.KARAKAYA:Hakemlere gelince,gerçekten,performansları çok kötü.Tecrübesiz,genç çocuklar daha.Umarım,ileride tevrübe kazandıklarında,daha iyi olurlar ama şu an çok kötüler.

A.MERMER:brahim hocam bugünlük bu kadar benden.Sizin eklemek istediğiniz her konuyu dinlerim.Teşekkür ederim güzel futbol muhabbeti için.

İ.KARAKAYA:Bende teşekkür ederim,kendim ve kulübüm adına.

16 kasım karakaya dönmez

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.