Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HÜSEYİN YEĞEN’LE KAMP MEVZUU

Biliyorsunuz Tavşanlı Linyitspor 2. etap çalışmaları için 9 günlüğüne Afyon’a kamp yapmaya gitti.Dün bir bugün iki,ortalık vır vırla doldu.Yok şöyle oldu yok böyle oldu,o vardı bu vardı,aslı aslı olmayan bir sürü laf.Tabi biz her zaman yaptığımızı yaptık,bu kez genel kaptan sayın Hüseyin Yeğen’i aradık.Kampın ilk günlerini hem benim için hep taraftarlarımız için,hem sporseverler için bilgilendirmesini istedik.Genel kaptanda sorduklarımıza her zamanki gibi açık yüreklilikle yanıt verdi.

Kampta bu gün itibarı ile iki yönetici var.Başkan Akın Şirin ve genel kaptan Hüseyin Yeğen.

Futbolcu olarak 25 kişi mevcut,bunlardan bir tanesi misafir futbolcu.TKİ genel müdürlüğü kömürspor futbolcusu.Yani Tavşanlı Linyitsporun 24 futbolcusu var.

Teknik ekip olarak dört tane hocamız var.Dört tane personelimiz var.İkisi malzemeci,bir masör ve bir şoför.

Şunu da söylemekte yarar var,bizim yönetimimizin ikinci yılı.Ve bu kampta yaptığımız üçüncü kamp.Geçtiğimiz yılda gene Afyon’da bir ve Antalya’da bir olmak üzere iki kez kamp yapmıştık.Bu kampların hepsinde başkanımız Akın Şirin’in özel çabaları ile sponsor desteği aldık.Yani bu kamplar için kulübümüzün kasasından bir kuruş para çıkmadı.İki yıldır ne kamp için nede malzemelerimiz için,kulübümüzden masraf yapılmamakta.Bunu da tamamıyle ikili ilişkilerle başkanımız Akın Şirin bey sağlamakta.

Açıkcası şunu da söylemeden geçemeyeceğim,bizim yönetim olarak titizlikle üzerinde durduğumuz konu mali disiplin.Bütün hesaplarımızı kılı kırk yararak yapıyoruz.Doğrusu biz bu kadar özen gösterirken,mali konularda,dedikodu olması da bizim gücümüze gidiyor.Futbol anlamında eleştiri olabilir saygı duyarız.Bu futbolcu neden alındı,şu futbolcu neden alınmadı olabilir o herkesin kişisel görüşüdür.Ama dediğim gibi başkanımız Akın Şirin ve ben ve bütün yönetici arkadaşlarımız bu kadar titiz davranırken,yok yere suyu bulandırmanın da anlamı yoktur diye düşünüyoruz..

Biz genel kaptan Hüseyin Yeğen’e hak veriyoruz doğrusu,takımımızı takip edebildiğimiz kadarı ile,şimdilik işler yönetim bazında iyi gidiyor.Daha sezon başında yok yere vıdı vıdı edip ortamı germenin bir anlamı yoktur.

Ve hatta şöyle söyleyeyim,biz de takımın taraftarı olarak Afyon’a bir günlüğüne kampı ziyarete gitmeyi düşünüyoruz bir kaç arkadaş.Ne yani o gün için orada olacak yöneticilerimiz,hoş geldiniz ne içersiniz demesin mi ?Ya da dönmeden durun aç bilaç gitmeyin yemek yiyip gidin demiş olsalar karnımızı doyursalar,atla deve mi olacak,yanlış mı olacak?

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.