Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HÜSEYİN YEĞEN T.LİNYİTSPOR GENELL KAPTANI

Ziraat Türkiye kupasında,Isparta 32 sporla ilk tur mücadelimiz güzel bir maç oldu.Her iki takımda dişe diş mücadele etti.Futbol şansı bizden yana oldu ve son saniyede bize güldü.Tur atladığımız için,çok çok mutluyuz.Bizim için lig öncesi çok ciddi bir sınav oldu.Eksiklerimiz var mı,tabi ki var,inşallah önümüzdeki yirmi günlük sürede,bu eksikleri gidererek lige hazır bir şekilde gireceğiz.

İkinci turda rakibimiz bizim için şöyle güzel.İki madenci takımı,iki kardeş kulüp.Ziraat Türkiye kupasında karşı karşıya gelmek güzel bir şey diye düşünüyorum.Futbol bu iyi oynayan,hak eden kazanacak,inşallah kazanan ve bir üst tura çıkan takım biz oluruz.Çünkü kupa bizim için önemli,en azından Ziraat Türkiye kupasında lige kadar devam etmek istiyoruz.Kupa maçları takımımız için hem ciddi bir sınav oluyor,hem de bize prestij kazandırıyor.İnşallah Ziraat Türkiye kupasında bu turu da geçip,karşımıza çıkacak olan rakibi bekleyeceğiz.

Bilindiği gibi rakibimiz 3.lig takımı ve ligede galibiyetle başladılar.Güzel bir maç olacağına inanıyorum ve bir daha tekrarlıyorum,dileğim kazanan ve tur atlayan taraf olmaktır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.