Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HÜSEYİN SARICA YAYLACIKSPOR TEKNİK SORUMLUSU

ALİ MERMER: Hocam önce son maçınızı sorayım. Bey köy spor karşısında kaybettiniz neler söylersiniz maç için?
HÜSEYİN SARICA:Ali Abi bize sesimizi duyurma imkanı verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Son maçımıza iyi hazırlanmıştık 5-6 mutlak pozisyon yakaladık bir türlü gol atamadık. 40.dakikalarda bizim fubolcu topu auta çıksın diye beklerken rakip arkadan gelip çizgide ve kafa hizasındaki topu havaya vurdu bizim kake içinde kaleciyle rakip futbolcunun mücadelesinde top rakip futbolcunun eline çarparak gol oluyor bunu rakip futbolcuda goğruluyor sonra hakem efendi görmüyor. 5 dakika sonra bir serbet atıştan kaleci oyuncuanlaşmazlığından bir gol daha yedik devre 2.0 mağlup bitti. İkinci devreye 4 oyucu değişerek başladık tek kale oynuyoruz goller gelmedi yalnız bu ara belirteyim rakibin sertliğinden ilk yarı Ömer tekeyi ikici yarı Tavşanlının en iyi genç yeteneği Ahmet yıldızı iki forvet oyuncum sakatlanıp oyundan çıktı hakem efendiden bir kart bile yok maçın donlarına doğru bir top geldi kalemize bizi kaleci topa müdahale etti rakip çift daldı kaleci sakatlanda adam boşta kalan topu kaleye attı hakem efendi gene bizi doğradı bu pzisyonda bende Hay allah kahretsin dedim kendi kendime benin önündeki yan hakem bana kırmızı kart verdirdi yan hakem benim önümde duruyordu ben takıma taktik verirken sürekli bana sert sert çekil önümde diyordu ben sizi görmüyorum bende buradan takıma müdahale edeceği demiştim oradan kafayı bana takmıştı tabi oradaki çizgi kulübe mesafesi çok kısa 1.5 metre ancak gelir. Maçın sonunda hocam son golde bizim kaleciye faul yapıldı diyen iki oyuncumuza daha kırmızı kart gösterdi hakem efendi.Maçları rakiplerimize malesef hakemler kolay hale getiriveriyorlar.

ALİ MERMER:İlk yarı sona erdi Takımınız Yaylacıksporun ilk yarı performansı için ne düşünürsünüz?
HÜSEYİN SARICA: İlk yarı bitti hayırlısıyla Hakemlerin ve diğer etkenlerin bize karşı anlamsız cephe almalarına rağmen Yaylacık sporumuz 7 maçını olaysız tamamladı 6 puanımız var düşme hattının bir üstündeyiz Maçlarımızda güzel futbol oynadık çok fazla goller kaçırdık fakat ne hikmetse tam rakiplerin zorladığı yerlerde hakemler rakiplere bir penaltı bir kırmızı kart verip maçı kolaylaştırıveriyorlar bizim lehimize 7 maçta bir penaltı vermediler daha bunlara ya insaf ya dalet diyoruz ama bizim arkamız yok gücümüz yok bizi kimse kalaya almıyor.
ALİ MERMER: Peki hocam bulundığunuz gurup için neler söyleyebilirsiniz?
HÜSEYİN SARICA:Bulunduğumuz gurup iyi takımlardan oluşuyor hepsi köklü kulüp büyük camialar iyi kadrolar kuruldu her maç ortada son hafta gurup 1. Si ile gurup sonuncusu berabere kaldı.Yeterki Hakemler hiç bir yerden ve kişiden etkilenmeden adaletli maç yönetsinler.Gurupta şampiyonluk adayıda çok düşme adayıda çok ikinci devere çok çekişmeli maçlar olacak.Biz sezonun olaysız adaletli kimsenin maçların sonucunu etkilemediği şekilde tamamlanmasını istiyoruz.
ALİ MERMER:Hocam ligin ikinci yarısı için ne düşünürsünüz? Hadi açıkcası da sorayım. Kümede kalırmısınız?
HÜSEYİN SARICA:.Ligin ikinci yarısına takımlar dinlenmiş olarak başlayacak benim görüşüm son hafta maçlarında bizim gurupta her takım her takımdan puan alabilecek seviyede yeter ki maçlarda haksızlık olmasın. İlk 4 takımın birisi şampiyon olacak son 4 takımın ikisi düşecek bizim ligde kalmamız için biraz daha çalışıp gayret etmemiz gerekiyor birazda hakemlerin ve onları baskı altına alanların vicdanlarındaki adalet duygusunun gelişmesi gerekiyor.Bizim arkamız gücümüz yok Allah yardımcımız olsun inşallah.

ALİ MERMER:Sayın hocam çok teşekkürler, eklemek istediğiniz her konuyu dinlerim tabi.
HÜSEYİN SARICA:.Ben teşekkür ederim Size bize bu imkanı verdiğiniz için Ben yarım asırdır sporun içindeyim lise yıllarımda atletizim yaptım güreş yaptım 53 yaşımda resmi maç oynayarak futbol oynadım. Sonra 10 yıldır Antrenörlük ve kulüp başkanlığı hayatım başladı her zaman spora hile hurda dışardan müdahale kavga gürültü girmesini istemiyorum ve karşıyım Bu yaşıma kadar hiç böyle olumsuz durumların içinde olmadım ve görülmedim Allaha şükür.Ali Abi sizde bu kavga gürültü işlerine çok karşısınız biliyorum sizden basın olarak ricam bir arya gelip Emniyet Müdürümüzün sezon öncesi bize verdiği brifingde saha güvenliği için yaptığı çok doğru ve olması gereken tesbitlerin uygulanması için gerekli çalışmaların yapılması için gerekli mercilere konunun önemini anlatmamız gerekiyor hep beraber elele vererek bu konuları çözüme kavuşturalım inşallah. Kazasız belasız bir sezon dileği ile herkeze sevgiler selamlar Teşekürler Ali Abim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.