Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

HÜSEYİN SARICA YAYLACIKSPOR BAŞKANI VE TEKNİK SORUMLUSU

Geçtiğimiz hafta sonu U19 yaş grubunda maça çıkmayan,Yaylacıksporun başkanı ve teknik sorumlusu Hüseyin Sarıca ile konuştuk.Maça çıkmama nedenlerini ve önümüzdeki hafta yapacakları Gençlikspor maçı için düşüncelerini öğrendik.

Geçtiğimiz Cumartesi günü,Yaylacıkspor U19 takımımız,T.Linyitspor ile saat 17.00 da lig maçını oynayacaktı.Sporseverlerin bildiği gibi bu maça çıkıp oynayamadık.Sporcu kardeşlerimizin,bazılarının Cumartesi günleri çalışması,bazılarının okul durumu nedeni ile,ailelerinin ders çalış demesi nedeniyle, o gün maça 7 kişi gelebildik.Hakem haklı olarak kurallar gereği maçı oynatmadı,ve gene kurallar gereği 3-0 yenilmiş olduk.

Bu hafta Gençlikspor ile maçımız var.Bütün futbolcu ve yöneticilerimizi toplayıp,konuşup görüştüm.Bu maça çıkacağız inşallah.Kütahya ASKF ya da maça çıkmayacağız diye bir dilekçe vermemiz söz konusu değildir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.