Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HİKMET EFE DERBENTSPOR BAŞKANI TEK BAŞINA BU KADAR OLDU DİYOR

2018-2019 sezonunda Tavşanlı 1.amatör ligi B grubunda mücadele eden Derbentspor,istediği başarıyı yakalayamayarak,bir alt lige düştü.Kulüp başkanı Hikmet Efe ile az çok konuştuk,yönetimde yalnız kalmaktan şikayetçi.İşte başkan Efe’nin sitemize açıklaması:

6 aralık hikmet efe

Abi bu sezon ilk maçlarda iyi başladık çok genç bir takım oluşturduk. Talihsiz bir sakatlık oldu forvetimizin köprücük kemiği kırıldı kaleci sorunu çok yaşadık. Daha sonraki maçlarda talihsiz kaleci hatalarından çok maç verdik. Takımın her geçen hafta direnci düştü arka arkaya mağlubiyetler aldık. Tam oldu dediğimiz Hanım çeşme maçında haksız penaltı hakem hataları maç gitti. Hiç böyle sonuçlar almayı hak etmiyorduk. Topu biz oynuyor sonuca gidemiyorduk, talihsiz haftalar birbirini kovaladı ve küme düştük.

6 aralık derbent logo

Abilerim arkadaşlarım köyümüzün ileri gelenleri takıma hiç sahip çıkmadı. Sadece takımda iki üç genç ve Ahmet Bal abim elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştılar. Ben bu kulübe 10 senedir hizmet veriyorum, bugüne kadar gelip geçen bütün yönetimlerin arkasında durdum. Her konuda yanlarında oldum ama benim yanımda kimse yoktu. Yalnız bu kadar yürüdü abim bu gemi.

Son maçada çıkmama sebebimiz öğrenci kardeşlerimiz Kütahya’dan gelenler. Abi biz ailelerimizin yanlarına gideceğiz izniniz olursa dediler. Bende gidin kardeşim çıkmasak da bir şey fark etmiyor bu hafta dedim ve maça çıkmadık.

En centilmen takım biz olmalıyız Kütahya’ genelinde bu sezon.Futbol ve yönetim ekip işidir Ali abim tek başına olmuyor.

18 kasım kuruçay

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.