Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HAZIRLIK MAÇLARINDA HAKEM MEVZUSU SARICA HOCA DERTLİ

Amatör lig takımlarımızın hazırlık maçları devam ediyor.Bu hazırlık maçlarında bizim de net olarak dile getirmekte geç kaldığımız mevzu hakem meselesidir.1.Amatör lgimiz gelecek hafta başlayacak,yapan olursa bu hafta sonu son hazırlık maçlarını yapmış olacaklar.
İstisnasız bütün takımlarımızın maçlarını,ki buna Tavşanlı Linyitsporda dahildir.Sporun içinden gelmiş kişiler yönetti.Resmi maçlarda görev yapan hiç bir faal futbol hakemi bu maçlarda görev almadı.Ve benim izlediğim bütün maçlarda yan hakem yoktu.Bizce yadırganacak bir durumdur.

Biz konuyu konuyu bazı kulüp başkanlarımızla,teknik adamlarla konuşma ihtiyacı hissettik ve konuştuk.Anlayabildiğimiz neredeyse hiç bir kulübümüz ne Kütahya il hakem kurulu ile ne Kütahya ASKF ile net bir iletişim kur(a)mamışlar.Bunlar şimdi para isterler gelmezler diye düşünmüşler.Bu düşüncelerinde haklı oldukları da Derbentspor kulüp başkanı sayın Hikmet Efe ile yaptığım konuşma sonrası ortaya çıktı.
Derbentspor kulüp başkanı sayın Efe,il hakem kurulu başkanı sayın Hasan Küpeli ile konuyu konuşmuş.Sayın Küpeli’nin yanıtı şöyle olmuş.Kulüpler ASKF ye müracaatta bulunacak,ASKF konuyu federasyona iletecek.Federasyon kulüplerden belirli bir ücret talep ediliyormuş.Sözün özü para varsa hakem var para yoksa hakem yok.

Bu arada başkan Hikmet Efe de şunları söyledi yazmadan geçemeyeceğim.Abi bak neredeyse bütün maçlar olaylı geçiyor.Ama Derbentsporun hiç bir maçında herhangi bir olay çıkmadı.Takımım ligin neredeyse en genç takımı,centilmence futbol oynayan gençlerimle de gururu duyuyorum açıkcası.
Geçtiğimiz hafta izleyemediğimiz maçlardan biri de Beyköyspor ile Yaylacıkspor arasında oynanmıştı.65 lerde yarıda kalmış maç.Beyköyspor rakibin aşırı sert oyunu karşısında bırakmış maçı,Beyköysporun t5eknik sorumlusu İsmail Aşar böyle söyledi.
Yaylacıksporun her şeyi Hüseyin Sarıca ise maçın yarıda kalmasının nedeni hakemin kötü yönetimi.O zaman sizde faal hakem bulsaydınız dedik Sarıca hocaya.Abi bu konu ile ilgili olarak bizi yönlendirecek hiç bir yetkili yo9k ki yanıtını aldık.Ne Kütahya ASKF ne İl Hakem Kurulu bizlere yardımcı olmuyor ki diye devam etti Sarıca hoca.Aslında yanıtını da Derbentespor başkanı Hikmet Efe vermiş oldu.
Sarıca hocaya bir dokunup bin ah işittik desek yeri.Hesapta hazırlık maçı oynuyoruz,doğru dürüst hakem yok.Sahada doğru dürüst sağlık görevlisi yok.Sahada sekter olaylara karşı önlem alacak emniyet gücü yok.Hesapta ciddi anlamda hazırlık maçı oynuyoruz.Üstüne üstlük tesisler kapalı futbolocularımız yağmur altında soyunup giyindi.İhtiyacını giderecek gideremiyor,nasıl iştir anlamak zor.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.