Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HAZIRLIK MAÇLARINDA FİYASKO

Yurdumuzun yaşadığı deprem felaketi nedeni ile tüm yurtta olduğu gibi,ilimizde de yerel amatöer liglerimize ara verilmişti.Hemen hemen tüm kulüplerimiz bu verilen arayı hazırlık maçları yaparak değerlendirme yoluna gittiler.Ancak bizim takip edebildiğimiz kadarı ile kulüplerimiz bu hazırlık maçını tam olarak değerlendiremediler.Bizim takip edebi,ldiğimiz dört maçın üçü tamamlanamadı.Sadece Çardaklıspor ile Kuruçayspor maçı tamamlandı.

İlimiz BAL ekiplerinden Tepecikspor ile süper amatör ligimizde maç fazlası ile lider durumda olan Özel İdare Köy Hizmetlerispor karşılaştı.Müsabakanın ilk yarısı 4-0 Tepeciksporun üstünlüğü ile tamamlandı.Böyle olunca Özel İdare Köy Hizmetlerispor ikinci yarıya çıkmadı.Konuştuğumuz Tepecikspor genel kaptanı sayın Salih Demirel maçta bir sıkıntı olmadığını rakibin çekilmesinin temel nedenini bilemediğini söyledi.Özel İdare Köy Hizmetlerispor teknik sorumlusu sayın Bilal Üsbaş,yarı kapandığında dört futbolcularının sakatlandığını ve zaten kısıtlı bir kadro ile geldikleri için,devam etmelerinin anlamsız olacağını düşündükleri için ikinci yarı devam etmediklerini açıkladı.

Bir diğer müsabaka süper amatör lig ekiplerimizden Moymulspor ile 1.amatör lig A gurubu lideri olan Çukurköyspor arasında oynandı.Bu müsabakada ikinci yarıda iki rakip futbolcu arasında yaşanan gerginlik nedeni ile,Çukurköysporun sahadan çekilmesi nedeniyle tamamlanamadı.Moymulspor teknik sorumlusu sayın Erhan Sarıgöl,olayın içerisinde olan futbolcularını dışarı aldıklarını ama Çukurköysporvyetkililerinin devam etmeme kararını verdiklerini açıkladı.Çukurköyspor teknik sorumlusu sayın İsmaişlnAşar maçta kendileri açısından bir sorun olmadığını ama devam etmemekle en doğrukararı verdiklerini düşündüğünüb açıkladı.İkinci yarıda yarım kalan müsabaka gölsüz devam ediyordu.

1.amatör lig B gurubu ekiplerinden 3 Eylül spor ile 2. amatör lig ekiplerinden Derbentspor arasında oynanan hazırlık müsabakası da yarım kalan bir diğer maç oldu.Müsabaka 2-2 devam ederken ikinci yarıda Derbentsporun sahadan çekilmesi nedeniyle tamamlanamadı maç.3 Eylülspor başkanı ve teknik sorumlusu sayın Oktay Doğu maçın vasat geçtiğini ve pek seyir zevki olmadığını söyleyerek rakibin neden çekildiğini anlayamadığını açıkladı.Derbentspor kulüp başkanı sayın Hikmet Efe,rakip futbolcuların sürekli kendi futbolcularına küfür ettiğini ve kendi
futbolcularının bundan ciddi anlamda rahatsız olduğunu bu nedenle maça devam etmediklerini açıkladı.

Pazar gününün tamamlanan tek maçı 1. amatör lig A gurubunda averajlav 3.sırada yer alan Çardaklıspor ile 2. amatör lig ekiplerimizden Kuruçayspor arasında oynandı.Müsabakayı Çardaklıspor 9-3 kazandı.Çardaklıspor teknik sorumlusu sayın Mustafa Aktepe güzel ve temiz bir maç oynadıklarını belirterek her iki takım futbolcularını kutladı.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.