Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM EDERKEN AKLIMIZA TAKILANLAR

Şimdi karakova futbol tesislerinde iki haftadır 1. amatör lig ekiplerimiz hazırlık maçları yapıyorlar.Açıkcası canlı maç izlemeyi bizde özlemiş keyifle karakovada olmaya çalışıyoruz.
Ancak bütün takımlarımızın göz ettiği bir temel doğru var.Hiç bir takımımız maçlar için ön hazırlık yapmış durumda değil.Neredeyse iki yıldır futboldan ciddi anlamda uzak kalan futbolcular var.Hemen hemen hepsi hazırlık antrenmanı yapmadan toplanıyorlar,haydi maç var gelin.Aslında futbolcu sağlığı açısından çok ciddi bir sorundur bize göre.Bütün takımlarımızın antrenmana önem vermesini dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
Aklımıza takılan bir başka konu hakem mevzusudur.Ciddi anlamda hazırlık maçı yapıyoruz değil mi?Evet bu söylediğimizde yanlış yoktur.Peki maçları kim yönetiyor,futboldan anlayanlar yönetiyor.Tamam hepsi iyi niyetli ama çoğunun hakemlik bilgisi tartışılır.

Hakemler açısından bir başka konu.Maçlarda yan hakem yok.Yan hakem olmadan maç oynanır mı?Karakova futbol tesislerinde oynanıyor.Allah’tan herkes iyi niyetli kavga gürültü çıkmıyor.
Asıl çok önemli konu bize göre ortada sağlık görevlisi yokHele de futbolcuların antrenmansız olduğu gerçeği göz önüne alınırsa,sağlık görevlisi olmaması da ciddi anlamda sorundur bize göre.
Son olarak soyunma odalarının açılmama konusu var.Hemen hemen bütün takımlarımız bu durumdan rahatsız.Biz konuyu iş edindik kendimize ve Pazartesi günü işçe gençlik merkezi ve spor müdürü sayın Mehmet Demiralp’i ziyaret ettik.Eveleyip gevelemeden de sayın müdür bu tesislewrdeki soyunma odaları neden kullanıma açılmıyor diye sorduk.Sayın Demiralp,çünkü tesisler henüz bizim bünyemizde değil hala mal müdürlüğüne ait.Biz buna rağmen iyi niyetli davranıyor sahaları maç için açıyoruz.Dahası bakın bu gün eleman gönderip tribünlerin temizliğini de yaptırdık.Ancak tesisleri kullanıma açarsak,orada sarfedilen elektirik ve su paralarını kimin ödeyeceği konusunda sorun çıkar.Ya da tesis içindeki malzemelere her hangi bir zarar gelirse biz hiç yoktan sorumluluk altına girmiş oluruz.Nasıl aşılır bu sorun,tesislerin ilçe spor müdürlüğüne devredilmesi ile aşılır.Açıkcası geçmişinde hasbelkader idarecilik yapmış bir kişi olarak sayın Demiralp’in söyledikleri bize makul geldi.
Manşet resmi olarak da rahmetli kayınbiraderimiz Ali Demirel’in resmini kullandık.Araya da kendimizin resimleri serpiştirip karakovadan resim atmadık.Hem eleştiriyorsun hem resmimizi kullanıyorsun diyen çıkmasın maksat.

Ben birini sevmiyordum.
O da beni sevmiyordu.
Bir gün bir yerde randevulaştık.
Ben gitmedim.O da gelmedi.

Geleceğim, bekle dedi, gitti.
Ben beklemedim,
O da gelmedi
Ölüm gibi bir şey oldu.
Ama kimse ölmedi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.