Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN ŞENGÜN KAMPIN İLK BÖLÜMÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Tavşanlı Linyitsporun teknik direktörü sayın Şengün,Tavşanlı Linyitsporun kendi tesislerinde gerçekleştirdiği kampı değerlendirdi.Teknik direkdör Hasan Şengün’ün açıklaması:

Tunçbilek tesislerimizde,güzel bir hazırlık dönemi geçirdik.Bir önceki sezon kadromuzda olan futbolcularla,bu sezon katılan futbolcu arkadaşlarımızın kaynaşması adına olumlu geçen bir kamp oldu.Bütün takımın,çalışmasından memnunum,genç futbolcularımızında,iyi performans gösterdiğini söyleyebilirim.

 

10 ağustos linyit dobi necmi10 ağustos linyit dobi

Birisi kaleci olmak üzere 2 yada üç transfer yapma olasılığımız da mevcut.Tabi ilk kamp döneminde Afyon’da,Yozgatsporla bir hazırlık maçı oynadık.Kazandık,ama sonuç önemli değil benim için,amacım takımı görebilmekti.%60 performansla oynadığımızı söyleyebilirim.

 

10 ağustos linyit besler10 ağustos linyit fatih

İkinci kamp dönemimizi Afyon’da geçireceğiz.11 Ağustosda başlayacak kampımız 10 gün sürecek.14-16-19 Ağustos tarihlerinde üç hazırlık maçı planlarımız arasında.Tabi kampdaki duruma göre,üç olarak planladığımız hazırlık maçı sayısı 4 veya 5 ede çıkabilir.

 

10 ağustos linyit serkan10 ağustos ölçen

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.