Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN ŞENGÜN BAŞARISIZ DEĞİLİM DİYOR

2017-2018 sezonun başında Tavşanlı Linyitsporun başına getirilen ve ligin ikinci maçında Kütahyaspor yenilgisi ile,yönetimle karşılıklı anlaşarak görevden ayrılan Hasan Şengün,ayrılışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.Sayın Şengün’ün şahsımıza yaptığı açıklama:

Öncelikle belirterek başlayayım,ben Tavşanlı Linyitsporda başarısız değildim.Tavşanlı Linyitsporun başında,ikisi lig ikisi Ziraat Türkiye Kupası maçına çıktım.Kupa maçında ilk turda Kütahyasporu eledik,ikinci turda Kızılcabölük spora elendik.

BAL müsabakalarında iki kez takımın başında oldum.Evimizde Moymulsporu yendik.Deplasmanda kupadan elediğimiz Kütahyaspora yenildik.Oynadığı dört maçın ikisini kazanıp,ikisini kaybeden teknik direktöre başarısız damgası vurulamaz.5 kasım linyit fatih

 

 

Sezon başı hazırlıklarının iyi olmadığı söylentileri var.Aksine iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum.Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar beni haklı çıkarmaktadır.

Gelelim takımın oluşturulması ve transfer konusuna.Geldiimde takımın büyük çoğunluğu oluşturulmuştu.Ben teknik direktör olarak,sadece solbekin ve stoperin transferini istedim.Bunların dışında,bütün transferler,yönetimin bilgisi dahilinde yapılmıştır.Hasan Şengün’ü başarısız olarak nitelendirenler,takımın benden sonraki aldığı sonuçlara ve puan cetvelindeki bugünkü yerine bakmalıdır.

Sonuç olarak teknik direktör Hasan Şengün,kısa süren Tavşanlı Linyitspor çalıştırıcılığında başarısız değildir.Başarısızlık söz konusu ise,başarısız olan Tavşanlı Linyitspor yönetimidir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.